Sedakesik Gebelik 18. Haftadayım. Dün tahlilde 3 aylık şeker ölçümüm 7.1 çıktı. Aranızda böyle çıkan oldu mu? Şeker var sanırım bende. Çok tedirgin oldum. Böyle yaşayanlar var mı?
dml33 Sedakesik bnmde o 3 aylık hep normal cikiodu ama yüklemede şeker cikti açlık tokluk baktır belki doktor erken siter sizden ona göre şeker yuklemesini
Zeynepppdyg Sedakesik hba1c yani 3 aylık şekerin hatalı çıktığını sanmam çünkü bunun detayı demekki şekeriniz belli aralıklarda 200 üstüne çıkıyor, bunu tekrarlayın derim şeker hastası olmama rağmen gebelikte 6.00 düşürdüm insülinle insülinden önce 7.00lerdeydi
Sedakesik dml33 dün baktırdım. Yükleme yaptılar normal çıktı çok şükür. Doktorum diğer test hatalıdır dedi.
Sedakesik Zeynepppdyg bu aralar şeker alımıma dikkat ediyorum. İnşallah bir ay sonra falan yine baktırcam 3 aylık şekere. Son zamanlar dikkat etmiyordum çünkü. Haklısınız hatalı olmayabilir. Ama sanırım beslenme düzensizliğimden olmuş. Çünkü açlık şekerim normal Aralıkta çıkmıştı. Tokluk şekerim yükseliyor demek bu
Sedakesik dml33 aynen ya çok şükür çıkmadı. İnsan tedirgin oluyor. Gebelik şekeri olup geçede biliyor ama kalıcı da olabiliyor. Ömür boyu şeker hastası olanlara Allah yardım etsin
Sedakesik minik22 bunu aile hekimim yaptı. Kan değerlerime bakarken 3 aylık şekerine de bi bakalım dedi. Bunu genelde şeker hastalarına yada şeker ihtimali olanlara yapıyorlar. Gebelikte illa yapın demedi kendi doktorum.
dml33 Sedakesik evet çok zor sürekli dikkat etmek zorundasın ilaç yada iğne kullaniolar allah korusun