Nasaearth akışına bırakın rabbim en hayırlısını bizim için yazmıştır zaten, 38+4 te 2 gece önce doğurdum. Rutin kontrole gittiğmde doktor suyumun çok azaldığını ve hemen yatış yapacağını söyledi, imza verip çıktım akşama geri geldim yatışım yapılrı. Açıklığım 1 cm, fitil verdiler sancılarım gelsin diye, ufaktan sancılarım başladı, git gide arttı sadece sancı geldiği an belim çok ağrıdı ama oda sancı kendini bırakınca rahatlıyor yani sancının geldiği an zor evet, ama asıl mesele onu karşılayabilmek. Pilates topundan inmedim nst hariç hep yürüdüm. Yani suni sancıyla 5 saat sancı çektim. Doğum için masaya alındığınızda da içinize çok farklı bşr ıkınma hissi geliyor, engel olamıyorsunuz yani. Bebeğim 3kg doğdu ve bence ben daha büyük bir bebek çıkaramazdım 😂 ufak bir kesim oldu, doktorum doğurduktan sonra aslında suyuda çok sınırda değilmiş ama ultrasonda neden öyle gösterdi anlamadım dedi, ( benim anladığımı bildiği için böyle bir konuşma geçti aramızda çünkü bend ultrasonda hiç su görmedim sadece ayak tarafında biraz vardı, neyse nasip böyleymiş hocam dedim gerçekten suyu az görülüyordu dedim ve o an düşündüm hiç pişman değilim iyiki doktorumu dinlemişim zaten doğurduktan sonra birden tüm acılar gidiyor