Karamela- AlyaUrasmoms daha geçen haftaki randevumda net olarak 18-21 Nisan arasından seç dedi. Ben de 19 seçtim oğlum da 19 hazirandı o yüzden. Ama benim ikinci olduğu için sanırım doktorum baştan beri sezaryen olacağımı biliyordu. O yüzden 18 Nisan gibi alırız demişti hep.
AlyaUrasmoms Karamela- Benim de 2. sezaryen olacak canım. Kesin yani ama henüz bir şey demedi bana. Bir an önce söylese bari heyecanlanıyorum 😅
Karamela- Aslında eksik bir şeyim yok evde sadece yıkayıp bavula koyucam. Yani ne kadar zaman alabilir ki diye düşündüm hep. 🙈 bi hafta sonumu alır sadece. Ama bu kadar uyarıdan sonra kalkıp hazırlıyorum çantamı 😂 teşekkür ediyorum hepinize
Yesimmm12 Karamela- 34+1 olduk bizde kıyafetleri yıkadım bebişin çantası hazır bı benimki kaldı bı yandan ev temizliyorum 🤪
Karamela- SerraLinasmom Pinkk çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Zor günleri atlatmışsınız ne güzel. 😇
Hilalkhrmn417 Karamela- ben 35. Haftamda hazırladım çantamı şuan 37. Haftam bitiyor.. Kasim ayında kıyafetlerini almaya başlamıştım herşey hazır olunca Ocak ayında yıkadım kuruttum utuledim hepsini agirlasmadan.. zaten şuan yapamazmisim.. Yataktan kalkmak bile zor oluyor.. 😑 sizde yapın herşeyi bebiş bu ne olacağı belli olmaz.. 😊
gizzzy35 Karamela- şuan 34 haftalık oldum bugün. Bende 32 33 gibi hazırladım çok şükür herşey yıkandı ütülendi çanta da hazır. Bence hazırlayın
Karamela- AlyaUrasmoms Bence siz açın konuyu. Bizim doktor çok konuşkan o yüzden sağolsun ben sormadan herşeyi söyler😂
_momy_ Karamela- ilk bebeğimde 28-30 hafta arasında herşeyi hazırlamıştım şimdi 22 haftaya giricem çok ağır ilerliyorum çoğu şeyi eksik ramazandan sonra inşallah eksikleri tamamlayıp yine 30 larda kapatırım valizimi 🏃🏼♂️🦋🥰🤰🏻🐳
Estrella Karamela- 1 nisanda canım doğumum haftaya bugün. Hazır gibi her şey . 32de hurçlara yerlestırmeye baslamıştım yıkayıp ütüleyip . Emzıkleri falan kaynatıcam bi o kadAr
AlyaUrasmoms Karamela- Doğru söylüyorsun en iyisi ben açayım konuyu 😅 Yoksa benim doktorun bir şey söylemeye niyeti yok 🙈 Gerçi acelesi yok deyip durur sürekli ama tarih verir inşallah 🙏🏻😂
As122442 5 nisan da doğumum 35. Haftada hazırladım valizi şuan birkaç eksiğim vardır belki diye düşünüyorum sürekli bi aklım çantalarda 😄
Adarr00- Karamela- bende o haftalarda hazırladım aşırı zorlandım keşke daha önce hazırlasaydım dedim 10 nisan bizimde🙏🏻