mavisevdamm_m
Busranursahbazz
Okurken kanım dondu… Bende Etimesgut şehit Ertürk Hastanesi’ne HASAN AĞIRLAR doktora gidiyorum ama doğum için bir karar veremedim. Ankara şehir hastanesi gebe okuluna gidiyorum doğumu orda düşünüyordum Necati doktor çok iyi doğum yapıyor diyorlar ama böylesini hiç görmedim duymadım ve korktum.. Kadın doğum aciline kanamam olduğu için gittiğimde ECE İSİMLİ ASİSTAN doktor bile değil bak bir odada 4-5 kişi vardı perde arkasında bana alttan muayene etti rızam olmadan. Hadi kontrol etti ama nasıl etti anlatamam. Karnıma bastırdı, cihazla vajinamı deşti resmen. Elinde eldiven vardı bacağıma dokunup osuruk sesi yaparak perde arkasında olanlar kahkaha atıp bana napıyorsun sen dediler . Güle gğle saatlerce alttan baktı. Şuraya yat buranı aç bacağını aç kasma bacağını açtan ne anlıyorsun gibi saçma seyler söylediler! Allah beni bir daha aciline düşürmesin. Ama işteee onun dısında gideceğim hastane yok herkes etlik Zübeyde hanımdan şikayet ediyor. Bende mecbur oraya gidiyorum doğumu düşünüyordum ama sen bmyle diyince çok korktum. Maddi imkan verse de özele gitsem . Ben o Ece isimli kişiyi cimere şikayet ettim şehir hastanesinin genel müdürü bana döndü gereği yapıldı ve uyarıldı diye .. sizde şikayet edin