Glcn211 20 haftalık oldum hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum çevremin söylediği gibi gebe kalmadan önce göbeğim vardı acaba ondan kaynaklı olabilir mi ?
290392 Glcn211 olabilir canım, zayıf olanlar daha çabuk hissediyormuş 🤷🏻♀️ Biz poğaça olduğumuz için biraz geç hissedebiliriz😂
Yigitinannesiyim Glcn211 Ben 20. Haftada hissetmiştim biraz daha zamanınız var aslında hissetmek için kilom da var belki de ondan geç hissetmiş olabilirim zayıf olanlar daha erken hissediyorlarmış😄
Ipek99 Glcn211 bende 19. 20. Haftalarda hissettim. Kilom çok yoktu ama plesenta ön duvardaydı doktorum hissetmen biraz gecikebilir demişti. Hatta plesentanın yerinden dolayı hiç net ultrason fotoğrafı göremedim.
benimmdunyamm Glcn211 benim kilom var ama hissediyorum bence onunla çokta bir alakası yok ama çoğu geç hissedermis zaten sıkma canını
Denizvegokyuzu Glcn211 24.haftayi bile bulabiliyormuş bazen kendini strese sokma hiç 😇 bende 21 22 gibi hissetmiştim ☺️
Glcn211 Denizvegokyuzu az da olsa hissetmiyorum çevrim hep tekme atması falan lazım diyorlar ister istemez takıyorum kafaya 🤷🏼♀️
Denizvegokyuzu Glcn211 bende aynı durumdaydim çevrenin soylediklerini çok takmamak lazım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️herr insan bir olmadığı gibi her hamile de bir olmuyor. Bende kafaya takiyordum doktorum açıklayınca rahatladım. ☺️ Bebisine odaklan kimseyi takma 😇
gamzecee Glcn211 aynen göbek bölgesi fazla olması ilk gebelik olması 24. Haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar