Eliff7111 Arkadaşlar 34 haftalık gebeyim geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var günde kaç tane çamaşır değiştiğimi artık bılemıyorum, aynı sorunu yaşamış kişiler ne tavsiye edersiniz? Monurol kullandım ama geçmiyor
Glhnss Eliff7111 doktor ne diyor canım enfeksiyon önemli bir sorun sonuçta bol su iç ama doktora bildir bu durumu geçmiyorsa
Oguzhanberraselina Eliff7111 KIZLAR AYNI SORUMU YAŞAYAN BİRİ OLARAK 0-5 ARASİ OLMASİ GEREKİYORMUŞ BENİM 28 ÇIKTI BİR TURLU GECMİYORDU YENGEM SAĞOLSUN DOGAL İLAÇLAR BİTKİSEL ŞEYLER YAPİYOR ONA SOYLEDİM.DUT KÜRÜ YAP HERGÜN SABAH AKŞAM AÇ KARNINA ENFEKSİYONU SÖKÜP ATIYOR DEDİ.GECELERİ SABAHA KADAR UYUYAMAZDİM LAVOBODA AGRİDAN AGLİCAK GİBİ OLUYORUM.BUGUN 15.GUNUM İNANİRMİSİNİZ COK İYİ GELDİ AGRİM FİLAN GİTTİ İYİ HİSSEDİYORUM TARİFİDE.(AKTARDAN YARİM KİLO DUT KURUSU ALIN BEYAZ ZATEN BİLDİGİNİZ DUTU KURUTMUSLAR.SABAH BİR BARDAK SU BARDAGİNİ CEZVEYE KOYUN 2 YEMEK KASİGİDA KURU DUT EKLEYİN.7 DAKİKA KAYNATİP SUYUNU İÇİN.İSTER SICAK İSTER SOGUK BEN İLİK İCİYORUM SERBET GİBİ.AKSAMDA AYNISINI YAPİN GERCEKTEN 3.4. GÜNDE FAYDASİNİ GORUCEKSİNİZ TAVSİYE EDİYORUM.EN İYİ SİZİ BEN ANLARİM 🤗⭐
Oguzhanberraselina Eliff7111 CANIM ŞUNUDA SÖYLEYİM BEN HEP GENİTAL BOLGEMİ DALİNLE YİKARDİM DUSTA FİLAN DETAYLİ ULTROSONDA DOKTORUM ENFEKSİYONA SEBEP OLAN EN BASTA ORAYİ SAMPUAN SABUN OYLE SEYLERLE TEMİZLEMEKMİS.BANA DEDİKİ.HİCBİSEYLE SAKİN YİKAMA SADECE SU TUTUCAKSİN VE SU İCECEKSİN BOL BOL SAKİN ORANİZA BİRSEY SURMEYİN DAHA COGALİYORMUS
Turankader Glhnss benimde çok oluyor enfeksiyon geçmiyor ağrı yapıyor gecelwri çok az öncede kustum 28 haftalık hamileyim.agrim oluyo gitmeli miyim şuan acile
asli-95 Turankader canım kesinlikle acile git imkanın vars ihmal etme. Doktor da ne ilaç verirse kullan . Gebelikte kullanılabilecek ilaç yazıyolar zaten.
Brcnalprslnlblg Oguzhanberraselina yatış vermedi ilaç verdi ilaç kullandım ancak bu sefer de geçmedi. Kültür verdim ama kar yağdı hala gidemedim sonuçlarım için kaldı o şekilde 😢 gidicem yakın zamanda tekrar