Semaa12 hulyaca bende 1 Nisan’da gideceğim mide bulantısı kasik ağrınız varmı benim çok az sabahları azcik midem bulaniyo uyku halim var kasik bel ağrım yok
Kaganimm Semaa12 Benim kasik ağrım ilk 4 gün vardı şimdi geçti ama aşırı midem bulanıyor özellikle sabahları uyanınca ,halsizlik var çok iştahım açıldı mesela
hulyaca Semaa12 ben de inşallah 1 Nisan da gideceğim. Sabahları evet mide bulantısı çekiyorum. Sürekli bi uyku hali ve halsizlik var. Bir de bazen iştah açılması oluyor. Aynı durumları kızımda da yaşamıştım. Yine öyle olacak galiba 🙊ara ara bel ağrım da oluyor.
hulyaca Kaganimm ben de bu şekildeydim resmen. İlk hamilelikte de aynıydım. Yine öyle olacak galiba 🙈
Kaganimm Semaa12 Keseyi gördüm çok şükür haftaya tekrar gideceğim o zaman görürüz bebeği dedi, ben biraz acele ettim riskli gebelik geçirdim daha önce ecopirin ve iğne başlaması gerek geç kalmayım diye .
Milas Son adet 15 Şubat. İkinci bebeğim olduğu için erken diye daha hastaneye gitmedim. Ara sıra giren kasık agrısı çok hafif bazen bulantı ve azıcık halsizlik dışında daha belirti yok :)