asilveyigit Ya artık bu uygulamanın cıvkı çıktı 3 dk da bir trendyol yemek reklamı hem de baklava. Abi belki fakirim param yok, alamayacağım. Resmen kul hakkı!! Doğru dürüst reklam koyar insan ya!!!
Mrv135 asilveyigit Trendyol da nerden para kazanacagini çok iyi biliyor. Bu kadar çok yeme potansiyeli yüksek insanı birarada nerde bulucak? 😄😄
asilveyigit alparslanin_annesi hahaha ya bi de en pahalı baklavayı koymuşlar varya bi de böyle yazarken reklam giryo ve basıyorum yanlışlıkla çıldırıyorum 😡
babygeldi Sırf çıkan reklam yüzünden 3 gündür canım lahmacun çekiyo valla en sonunda yarın gidip yicem çok saçma olmuş hamile uygulamasında bu reklam
BMelek asilveyigit bende sinir oluyorum birde suursuzca yemek tatli story i atanlari anlamiyorum. Gece goruyorum birde
Yigitinannesiyim asilveyigit Ay bende gıcık oluyorum şekerim var her istediğimi yiyemiyorum parasını da geçtim sinir bozucu
Birgul asilveyigit Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.