Evettt aslında biraz geç kaldım oğlum bu gün tam 36 günlük ama yazmak istedim başlıyorum 🥰
16 Şubat saat sabah 5 felandi tuvalete kalktım ama hafif ağrım vardi daha doğrusu sızlama gibi yataktan kalktım sanki birsey akiyormus gibi hissettim akıntı sandım çünkü çok oluyordu lavaboya gittim pijamami sıyırdım bir baktım bacaklarıma kadar kan sızıyor (37 haftaliktim bu arada ve daha önce kanama ve düşük yaşamıştım ) o kadar korktum ki lavobaya oturmadim korkudan eşime seslendim hemen o da normalde top paylaşan uyanmaz nasıl bagirdiysam kalktı geldi hemen ama ben korkudan ağlıyorum o da ağlama tamam diyor ama eli ayağı birbirine dolandı o sıra ben lavaboya bir oturdum 🤦 nasıl diyim foşs diye bir ses geldi bir baktım komple kan öyle olunca daha çok ağlamaya başladım o sıra kasılmalarım da var ama dayanılmaz değil neyse apar topar hastaneye gittik orda dohumhaneden önce muayene yapıyorlar ya oradaki kıza diyorum normal mi kanama değil dedi tabi daha çok korktum dogumhaneye gittim orda ntsye bağladılar düzenli sancılarım cikiyor alttan muayene yaptılar 1 cm acilmam var felan ama kimse anlamadı neden o kadar kanamam olduğunu orası da covid hastanesi dediler başka hastaneye gondericez ama aracımız yok 2 saate gelir ister bekleyin isterseniz de kendi araciniz varsa kendiniz gidin ben imza felan attım çıktım hastaneden eve döndüm tabi burda sancılarım biraz sıklaştı bebeğimin kıyafetlerini yikamistim utulemistim de ama çanta hazırlamamistim siz erkenden hazıryin valla son dakika eksik alınıyor her şey evde duşa girdim çıktım çantamı hazirladim o halde 😂 sancı gliyor olduğum yere cokuyorum felan neyse başka hastaneye gittik orda yine bir nts yine bir alttan muayene biraz ilerlemiş acilmam sonra işlemler felan yatırdılar beni ama eşimi içeri almadılar odada tek başımaydim bu baya moralimi bozmuştu neyse saat 9 felandi odada ntsye bağlıyım gelip kontrol edip gidiyorlar sürekli saat 1 e kadar nts ye bağlı kaldım bir yandan suni sancı da verdiler son saatte çok kötü oldum sancı geliyor yatağın başlığını sıkıyorum artı neyse hemşire geldi çözdü beni dedi kalk dolaş biraz kalktım yok yani o sancı girince dolaşmayı bırak olduğum yere cokuyorum ağrıdan sonra diğer odaya aldılar beni doktor alttan muayene yapicak dediler normalde o kadar acımıyor ama o sancı varken insanı mahvediyor o muayene doktor baktı acilmam 5 cm olmuş yetmezmiş gibi 2 kişi de ayrı ayrı çatı muayenesi yaptı tamam normal doğuma alicaz dediler felan doktor suyumu patlattı bu kadar sakin anlattigima bakmayın kivraniyorum o sırada ben bagirmalarimi saymıyorum bile 😄 n eolduysa o zaman oldu ben ne olduğunu anlamadım suyumu patlattılar canımın acisina ne dediklerini de anlayamiyorum beni hemne indirdiler yataktan dediler ki acil sezeryana alıyoruz yatırdılar sedyeye orda tansiyonum felan baya çıkmış benim imza at diyorlar ama her yer o kadar bulanık ki hiç bir şeyi göremiyorum rast gele imza attım yani hiç bir şey okuyamadım sonda felan taktılar yani bays acimasini bekliyordum ama inanın o sancıların yanında hiç bir şey hissetmedim bile epidural yaptılar bu arada o sıra çok gerildim ama normal bir iğnenin acısından farkı yok bacaklarım ısındı onu hissettim yani hiç acı hissetmiyorsunuz ama çekmeleri kaldırmaları felan hissediyorsunuz kısa süre sonra da zaten meleğimin ağlamasını duydum 13:45 de doğdu ama maalesef kucağıma felan vermediler çünkü 37 haftalikti ama 34 haftalık gibi doğdu biz kilosunu 2500 den fazla biliyorduk ama 2150 gram onu hemen aldılar kontrole felan sadece uzaktan gördüm o da bulanık dikişlerimi attılar beni odaya aldılar herkes orda kv kp eşim ama bebeğimi getirmediler normalde doğumdan yarım saat içinde getiriyorlarmis ama biz 5 e kadar bekledik o sıra görümcem dde geldi ablam gibidir 4:30 gibi eşimi de almış dogumhaneye gitmişler bebeği sormaya o sıra doktorum çıkıyormuş (bu anlaticaklarimi bende eve geldiğimde öğrendim bu arada) sormuşlar işte doktor demiş birazdan getiricez ama işte bebeğin kafası vicuduna göre çok büyük işte burnunun olduğu yer delik gibi çukur bir bacağı daha kısa felan eşim diyor ki öyle bir anlatti ki biz canavar gibi bir şey bekliyorduk zaten eşim orda oturmuş ağlamaya başlamış görümcem teselli etmiş odaya geldiler bana hiç bişi söylemedi görümcem sadece biraz küçük emzirmen lazım dedi sütüm felan kaçmasın diye sonra oğlumu getirdiler valla hanimalr nasil diyim çocuğun n kafası büyük ne bacağı kısa ne burnu çukur 🤬😐 normal bir çocuk sadece zayıf 2 gün hastanede yattık kilosu 2.015 grama düştü sütüm de yoktu ama sürekli emzirdim bebeğimi Allah’a şükür şuan iyiyiz yanımda uyuyor atlasım şuan 3.250 gramiz sagligimizda yerinde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok değişik bir duygu ilk eve geldiğimiz gün ağladığında elim ayağıma dolasmisti çok korkmuştum ama ondan sonra hiç korkmadım bebek bu agliyicak tabi dedim her şeyiyle kendim iggilendim kimseden de yardım beklemedim de istemedim de kv alt katımda oturuyor bir kaç kez banyosunu o yaptırdı sadece şimdi eşimle ben yapıyoruz ayyy çok uzun oldu hakkinizi helak edin gerçi okurmusunuz bilmiyorum da 😂 sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim Hanımlar