superstar_00 Gece kullandığım fitil olarak progestan özel bölgenin sağ ve sol tarafta çok sancı oluyor mu sizde?
Mihrimahhhhhhhh superstar_00 bende oyle kullanmistim ama sanci yoktu Sizinki ilk zamnalr normaldir sanci
Seyma_ck superstar_00 sancı olmadı hiçbir zaman da vajina girişi bi sertleşti 3 gündür zor atıyorum fitili ağızdan almaya başladım pazartesi de doktora sorucam kontrolde acaba fitilden mi öyle oldu🙄siz de böyle bir şey oldu mu acaba?
superstar_00 Mihrimahhhhhhhh ilk zamanlar 3 ayda kullandim sonra doktor bıraktı 4.ayda tekrar başla dedi sonra sancı oluyor anlamadim bende.
superstar_00 Seyma_ck Benimki rahat bir şekilde giriyor ama çok sancım oluyor ondan sonra bu saatlerde.
Kelebek-15 Seyma_ck bnmde aynı ya afadersin tam vajina içinde üstte resmen bi kemikleşme olmuş bnmde aklıma çok takılıo bu ara fitil olarak atmayı bıraktm korkudan sizinde mi bahsettiğim gibi bi tepecik oluşmuş aynı zamanda sert
1tazeanne1tazebaba superstar_00 bende 2 haftadir kullanıyorum ben de kasıkda ağrı olduğunu hissediyorum
1tazeanne1tazebaba superstar_00 kullanmadan önce de vardı kullandıktan sonra da olmaya başladı hatta afedersiniz eşimle birlikte olduğumda biraz artmaya başladı ve ben tedirgin oldum acaba bebeğe bişey mi oluyor diye hala daha kasık ağırlarım devam ediyor 9 haftalığız bizde
superstar_00 1tazeanne1tazebaba Ben de anlamadım 3 ay kullandım bu şekilde olmadı 4 ayda tekrardan başladım vajinanın sağ ve sol taraftaki kemikleri çok kötü sancı oluyor.
1tazeanne1tazebaba superstar_00 hamilelik çok değişik bir anınız bir anınızı tutmuyor ama progestanın yan etkileri çok fazla ben bir kaç gündür baya tedirginim bişey mi var diye iyi düşünelim iyi olsun
superstar_00 1tazeanne1tazebaba Teşekkür ederim düşünceleriniz için cumartesi kontrolüm var doktora sorayım tekrar.