Unucorn Kızlar balık hapı hangi marka önerirsiniz acaba sezeryan olacağım için bebegim biraz kilolu olsun istiyorum tabii sağlık en önemlisi ama hem beb3gimin beyin gelişimi için teşekkürler
GunesliGunler_ Unucorn new life efa Mom İçeriği cok güzel, özellikle kolin içeren tek omega Kolinin bebeğe faydalarını araştırmanızı tavsiye ederim
Hamile_anne27 Unucorn canım doktorum bana Omega Royal yazmıştı ondan kullanıyorum. Ama iğrenç bir kokusu var o midemi çok bulandırıyor. Sanırım balık haplarının hepsi öyle kokuyor
gizemkrgzl Unucorn mollers markanin balık yağı kokusuz canım ve içeriği de çok güzel ancak biraz pahalı ben hap içmek istemediğim için şurubunu içiyorum dozunu yükselterek. Doktorum da önermişti
Cigdemm1 Omega 3 içeren regenesis max adında bir vitamin verdi doktorum ama hap yutmakta zorlanıyorum biraz büyük içmeyince bir sorun olur mu ?
GunesliGunler_ Cigdemm1 beyin kalp gelişimi için omega önemli haftalık balık yer eksiği gideririm diyorsanız gerek yok bence ki zor gibi.. şurup olarak alın dr danışıp