Gamzeates Aaaarrrr keske randevu hep necati hocaya bulsam da ona gitsem çok esprili güleç ve her detayı veriyor bilgiyi iyiki ona gittim ama randevu hiç bulamıyorum ona maalesef 😔
Sblbngl Aaaarrrr bende muayene ona oluyorum talep bildirimi bırakıyorum rendvuyu actıgı an alıyorum ama şimdi her hafta gel diyor haftaya kadar rendvu acılmasa sabahtan gidip sıra alacağım kendisine
Sinemmmmm58 Aaaarrrr cok cok iyi bi doktor ilk hamileligimde hep.ona gittim ama simdi randevu dahi bulamiyorum kesinlikle tavsiye ederim
Buseyllzr Gamzeates normal randevuyu nasıl buluyorsunuz peki ben 2 gündür bakıyorum bulamıyorum 182 yi mi aramak gerekiyor?
Aaaarrrr Gamzeates En son ki kontrolüm de ona gittim fakat ama ilgisiz geldi yani daha doğrusu anlatıldığı gibi hiç degildi beklentim çok yüksekti ama beklediğim gibi çıkmadı. Bende acaba bana mı o ruh hali denk geldi diye merak ettim
Gamzeates Buseyllzr mhrs giriyorum şifre ile saat 16.00 da giriyorum gece giriyorum sürekli takip ediyorum siz de öyle yapın
Zuhalsareelif Buseyllzr mhrs uygulamasından talep olusturun daha kolay oluyor randevu acıldıgınde dırek sıze mesaj gelıyor ve hemen alabılıyorsunuz ama su ara hıc bos randevu talebıne bende denk gelmedım bugun herhangı bır doktora gıttım ve necatı hoca gıbı coknıyıydı
Gamzeates Aaaarrrr muhtemelen o an ki ruh hali öyledir ben de kadın bir doktora gitmiştim herkes çok övmüştü ama kesinlikle ilgili gelmedş bırak ilgiyi ne bebek ile ilgili bişey dedi ne bana dönderip gösterdi 2 saniye bile sürmedi moralim alt üst oldu döndüm
Aaaarrrr Gamzeates yeliz colakoglu hoca da çok iyi onuda bir deneyebilirsiniz. Ben necati hocayı bu uygulama gördüm bir denemek istedim ama istediğim gibi olmadı
Buseyllzr Gamzeates bulamadım bugün hiç ya hemen açıldığı gibi gidiyor heralde 🙈 Ayşegül cinkaya ya bende muayene oldum çok kötüydü çok suratsizdi 🤦
Emine_eymen Gamzeates yeliz hocaya 2 kere gittim ilki iyiydi 2.si asistanı baktı hep hiç kendi bakmadı begenmedim 👎
Gamzeates Buseyllzr uf sormayın çok pişman oldum ne söyledi ağzının için de anlamadım bile aşırı suratsız gerçekten
Aaaarrrr Buseyllzr çoğu doktor hep bu modda herhalde ve çoğu doktorda asistanlar ultrasona bakıyor herkes kraldan çok kralcilik oynuyor