Larraa Kızlar az önce çatlatma iğnemş vuruldum. 36 saat sonra yani cumartesi günü aşılamam yapılacak. Sizler ne durumdasınız? Nelere dikkat ediyorsunuz? Bekleyiş nasıl geçiyor?
edb06 Larraa cuma günü aşılama yapıldı. Bugün 7. Gunumdu. Merakla bekliyorum canım. Progestan fitil ve duphaston verdi doktor günde 3 kere alıyorum.
Hayaller_umut Larraa yaptırdım duphaston günde 3 kere kullanıyorum ağrışı bi işlem değil baya rahat bi işlem korkma
Ada9y Larraa Merhaba Canım benimde 8 nci günüm beklemek zor bir yanım var var diyor bir yanım yok olmadı diyor, inşAllah hepimizinki tutar ☺️
Miniportakal Larraa bende 1 nisan çatlama ignesi vurdum bugün sabah erkenden aşılama oldum biraz kasık agrısı var birde kahverengi leke geldi onu düşünüyorum neden oldu diye
Larraa Ada9y İnşallah canım inşallah 🙏💜 Niye aşılama yaptırdın peki sorun neydi? Ne kadar zamandır olmuyordu?
Ada9y Larraa Canım ben 1,5 senelik evliyim 1 sene gün aşırı ilişkiye rağmen olmadı. Bende bir sorun çıkmadı, eşimin değerleride normaldi. Aşılamaya karar verdik
Larraa Ada9y Bizde de hiç bir sorun yok. 2 senedir deniyoruz. Her yolu denedim ama yok olmuyor. Aşılama deniyeyim dedim. Sağda 2 yumurtam gelişmiş canım. Senin kaç tane gelişmişti?
Larraa Ada9y Evet canım İstanbulda. Bakırköyde dr Ağavni Tezenli var orada yaptırıyorum. Normalde yurtdışındayım tedaviye geldim buraya memnunum doktorumdan.