zeynepkk FKHA hiçbir şey olmaz ben bazen 2 aynı anda içiyorum. Günde 4 tane mutlaka içiyorum maalesef
Haticeeesahiinn FKHA günde 6 adete kadar içebilirsin demişti bana doktorum 2 sabah 2 öğlen 2 akşam. Ben işk aylarımda 2 şerli içiyordum hiç bi problem olmadı
Papatyamm1 FKHA bişey olmaz canım bana doktorum sabah öğle akşam olmak üzere üç tane yazmış tabi ben hiç üç içmedim ayrı konu ama yazmış yani demek ki içilebiliyor
FKHA Papatyamm1 ayy canım çok sağol moralim bozuk olduğu bir anımda dalgınlığıma denk geldi bidaha çok dikkat etcem🙏🏻😘
FKHA Zeyzey_12 cok sağol canım insallah bidaha daha dikkatli olcam dalgınlığıma denk geldi canımın sıkkın olduğu bi ana 🙏🏻
Bus27ra27 Hiç bir şey olmaz cnm prilam bir nevi vitamin yerine geçiyor vücudun eksikliğini tamamlayıp bulantıyı bastırıyor benim 10 gün sonra doğumum var hala kullanıyorum ve en başından beri çift çift atıyorum
FKHA Bus27ra27 ayy nasıl rahatladım canım çok sağol bir an dalgınlığıma denk geldi işte benim de 5. Aydayım hala geçmedi 😞 sağ Salim bebeğini alırsın insallah kucağına az kalmış allahım kolay geçirsin insallah 🙏🏻
Zeyzey_12 FKHA çok normal hamilelikte dalgınlık can sıkmayan insan etrafta eksik olmuyor zaten sağ salim kavuş bebeğine inşallah 🍯🍯
FKHA zeynepkk çok sağolun benim de 5. Ayımdayım hala bitmedi bulantı insallah sizin de biter tez vakitte 😞🙏🏻