Sevgisglm Kızlar 35 hafta ve üzerinde olanlar hem haftasını hem bebeğin kilosunu yazabilir mi ? 💕 biz 37+1 deyiz 3600 dedi doktorum çok fazla geldi bana karnımda okadar cıkmadı 37 haftalık hamile gibide değilim ama benim tospik 3600 🙄😂
dreams_rain Benimde 35+3 bebeğimin kilosu 2.750 benimde öyle çok fazla bi karnım yok açıkcası 😊hatta bu konuda üzülüyorum sonrada diyorum aman bebeğim normal kilosu da iyi ben pek almasam da olur bebeğim sağlıklı olsunda diyorum
Sevgisglm dreams_rain ay evet ya doguma 13 günüm kaldı anca hamile oldgum anlasılıyor ama 6 aylık falan gibi 😂
Sevgisglm Glhnss bende iriyim zaten 170 boy çok saglıklı beslendim sanırım bebeğime yaradı kemikleri iri olucak benim gibi 🥰 ama yorumlara bakıyorumda cogu benmle aynı hemen hemen içim rahatlı tosuncuk tek değilmiş 🥰😂
Nurhayat20 Burcusenkoc Maşallah kuzuya☺️bende bugun gittim 35+3üz banada 2680 dedi doktor gayet iyi dedi ama az geldi sanki. Siz neler tüketiyorsunız acaba☺️
Sevgisglm Burcusenkoc b Ay saglıklı olsunlarda bende 3,500 dogmusum sanki biraz fazla söylüyolar gibime gelıyo doktorlar
Cansut Bugun gittim 36+3 deyim 2980 gr dedi . Ve karnım inanılmaz büyük. Ben anlamıyorum bende kilo almadım toplamda 5 kilo almışım ama karnım çok büyük yanlismi ölçülüyor acaba
Sevgisglm Cansut ay bende 13 kilo aldım sadece bacaklardan resmen bacaklarım hamile 😂 normaldede kalınlar ince bacak yapım yok ama bacaklarım cok kalınlastı hamileliğimde yapısal dedi doktorum iç karnın geniş oyüzden cok cıkmadı karnın dedi birde ödem oldu bacaklarım tuz azalttım su tüketşyorum ama nafile bünyeden bünyeye degısıyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Sevgisglm 38+0 da 3850 doğan paşam biz şimdi 10 gunluguz Doktor iyi ki oğlum 40 haftayı beklenmedik diyor bekleseydik 5 kilo dogardin garanti tosbik diye sevdi oğlumu 🤣
Sevgisglm Minnakkurabiyeveannesi27 hahaha ay maşallah subhannallah 🧿 bizde bu gidişle oyle olucak gibi 😂
Burcusenkoc Nurhayat20 günde 2 yumurta , kaşar , tahin pekmez , süt , haftada 2-3 kez maden suyu , 10 günde bir balık , her gün muz portakal elma , günde 3 tane ceviz 7-8 tane badem 😊
Dilhunizade Sevgisglm gecen hafta cuma yani doktorumuzun hesabina gore olan 35.haftamda 2850 gramdi yarin 1 hafta doluyor ve kontrolum var bakalim kac gram olmusuz :)) insAllah iyi en az 300 350 gr. almisizdr