minomino Selam kızlar, gebelik takibim özel hastanede yapılıyor 18. Haftadayım doktorum rutin kontrol icin tam sayımı tahlilini tekrarını istedi aile hekimlerinde yapılıyor mu acaba?
Gzdt minomino evet sağlık ocağı yapıyor bide gebelik için kayıt açtırmanız gerekiyor her ay istiyor sağlık ocakları bide Bi hafta sonra tetenoz aşınız var arıyıp çağırıyorlar
minomino Gzdt yaa öyle mi sanki ilk kanda gebelige baktırmak icin gittigimde kayıt acmıslardı diye hatırlıyorum ama hiç arayan olmadı daha😬 özelde de tam kan sayımı icin 2 bin lira istedikleri icin devletten randevu almıstım yarın randevum son anda aile hekimi geldi aklıma niye daha önce gelmediyse🙈
Gzdt minomino Bi form dolduruyorlar ateş ölüyorlar tansiyon ölçüyorlar tam kan sayım tam idrar sayım açlık kan şekeri filan ölçüyorlar 19 ve 23 hafta arası 2 kere tetenoz aşısı yapıyorlar hamileyken 4 kez kan almaları gerekiyormuş öle dediler dün bana 18 nisanda 4 kez kan vericem bende telefon no istiyorlar arıyorlar o formu doldururken bide AŞI kartı veriyorlar
Gzdt minomino her gittiğinde formu doldurup tansiyon ve ateşi ölçüp bide kiloyu yazıp sorular soruyorlar kaç haftalık gebesiniz kan uyuşmazlığı varmı eşinizle kaç yaşındasınız filan diye
minomino Gzdt ah tamamdır yarın sabah kalkınca hemen gidiyim kayıt da yaparlar yapmamıslarsa hem teşekkür ederim🥰
Gzdt minomino aç karnına gidersen 9 gibi hemen kanı alırlar hemşirenin yanınada gidip hamileyim kayıt açtırmak istiyorum de onlar gerekeni söylüyorlar
minomino Gzdt gittim bugün kendi doktorum yoktu diğer doktor sadece tam sayımı mı dedi hemşiresi demir bağlama ve şekere de bakalım mı dedi ben de olur dedim doktor eğer doktor istemediyse gerek yok dedi😬 sadece tam sayımı tahlili yapıldı sizin diğer değerlere bakılmıs mıydı
Gzdt minomino benim ilk 19 tane kan ve idrar istemişti özel bazılarını yaptıramamıştım 13 tanesini sağlık ocağında yaptırdım bazı sonucumu kaybetmişlerdi sonra 30 a yakın kan ve idrar çeşidi yazıyordu 😊 kayıt ettikten sonra zaten çağırıp istiyorlar kolesterol açlık kan enfeksiyon çıkmıştı idrarda tekrar detaylısını filan istemişlerdi 😊😂