Boncugummmm Gögsüm ucu var ama bebek hepsni kavrayamıyor. Hastanede gösterdikleri gbi veremiyorum oda cok acyor. Şimdide teki şişti sütüm geldi . bırde ucu kızardı napıcam kzlar nasl gecer lansinoh keremden aldım yıne aynı
ipekveatlas Boncugummmm kremi her emzirmeden önce ve sonra sürmelisin maalesef ilk zamanlar cok zor geciyo.. önceden baslamıs mıydın krem sürmeye? 1 ay falan kadar
Kendineanne Boncugummmm ılık havluyla şişen memenize tampon yapın ve sağın içinde süt kalınca olur mastite kadar gider Allah korusun. Meme ucu için dr ayva çekirdeği suya koyun jel gibi olur onu sürün bir de hakiki zeytinyağı sürün bebeğe de sürebilirsiniz geçmiş olsun
Nai125 Bu gorsel belki yardimci olur size. Dogru emzirmediginiz surece kremler maalesef kisa vadede ise yaramiyor
Esramasal27 Soğan suyu sur silmeden emzir hiç yara olmuyor ben kendim denedim kremlere falan para verme
Esramasal27 Hayır rendelemiyeceksin başını kes elinle suyunu sık bir pamuk veya parmağınla sur geri silmeden çocuğu emzire bilirsin ben kendim denedim hiç yara olmuyor