Fundataki Haftadayım ve rahim kısalmış erken doğum riskim var bu durumu yaşayıp zamanında doğum yapan var mı?!<
Funday35 Fundataki Geçmiş olsun bende de var ama gebelik öncesi serklaj yapıldı tek tavsiyem ilaçlarınızı düzenli için ve wc harici kalkmayın bebek iyice baskı yapmasın haftanız güzel içinizi ferah tutun sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah 🤲🏻
BMelek Fundataki kac mm uzunluk. Benimde var 17. Haftadan itibaren birde kasilma oluyor ekstra 31 haftalik suan hala devam ediyor dogum yapmadim sukur dikkat ederseniz duzeliyor bir gunde bile fark ediyor
Elf55 Fundataki 19 haftadan beri kısalığım var şuan 35. Haftadayım çok şükür günlük hayatıma döndüm çoktan ilaçla eve dinlenerek bir sıkıntı olmuyor. Haftanız gayet ileri biraz dinlenin ağır iş yapmayın
Fundataki Funday35 erken doğacak diye çok korkuyorum açıkçası çünkü daha çok küçük hastanede yatıyorum ve sadece tuvalete kalk dedi doktor
Funday35 Fundataki korkmayın içinizi ferah tutun bol bol dua edin sizin haftanızda bir arkadaşım doğum yapmıştı şuan 2 yaşına girdi çok sağlıklı ciğer geliştirici vurdular mı
Funday35 Fundataki Vurulması güzel sürekli yat Allah’ın izniyle vaktinde gelir inşallah bebeğin canım
Fundataki Elf55 ben de hastanede yatıyorum ilaç verıyorlar günlük hayatıma inşallah dönebilirim bana umut oldunuz şu an