fatosshn Kızlar 38+2haftalik hamileyim bugün sürekli karnım sertlesio sizce dogumun yaklastiginin belirtisi mi🤔
Fatmactn_6 fatosshn annelinkoo1 Alttan girip bebek bir yerde toplanmış gibi oluyorsa birde adet sancısı eklenirse öyle oluyor arkadaşlar benim ki öyle oldu bu ağrıdan sonra nişanım geldi ve 38+2 doğurdum bugün 😊
Bendiyebiri fatosshn valla bende de oluyordu bir ara çok fazlaydı 37 lerde falan şuan 39+3 oluyoruz ve tık yok diyim sana 😂😂. Bakalım 40 a kadar gelmeyecek gibi
Beyzan738 fatosshn hep sertleşiyor benm 34 den beri şuan 38+6 ym hala sertlesyor biyere toplanyor , artk yeri daraldığı için canm siddetli sancı eklenirse bu doğum belirtisi
Durununannesi46 fatosshn 34.haftadan beri yaşıyorum bu kasılmaları, 39 bitiyor hala gelmedi kızım 🤷🏻♀️🥴
fatosshn Fatmactn_6 bikac gün öncesinden mi vardı bu belirti yoksa o gün içindemi oldu doğumunuz hayırlı olsun bu arada😊
Fatmactn_6 fatosshn o gece oldu ahududu yaprağı çayı ve hurma tükettim etkisi olmuş olabilir teşekkür ederim 😊
Edanurta fatosshn benimde sertlesme oluyor karnimda normalde hic oyle olmazdi simdi sert baya hafif hafif sanci giriyor ama cok kisa gidiyor acitmiyor bile 38 e girdik bugun bebek bir hafta onden gidiyormus