Melikeylmz1q İğnenin 13. Günü kan tahlilim negatif sizce olsaydı çıkar mıydı geç döllenme felan olabilir mi
Asyarslan60 Melikeylmz1q çıkması lazım aslında canım regl gününü bekle tekrar test verirsin inşallah🌸
Melikeylmz1q Asyarslan60 hayırlısı olsun diyelim 🙏 iki aydır doktor kontrolüne gidiyorum geçen ay kendiliğinden yumurtam çatladı bu ayda iğne vurundum çatlayan yumurta neden döllenmez rahme tutunamaz ki anlamadım ben bu işleri
Tekraranne Bende 11.gün yaptım idrar testi malesef negatifi gördüm okadar emek maddi manevi boşa gitti Rabbim hayırlısını versin . Hepimize.
Melikeylmz1q Tekraranne amin canım Allah kucağımızı boş bırakmasın dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor malasef bi umut 🌸🌺
Aysel999 Tekraranne merhaba canim menim bu gun 7ci gun iynenin bat 28 bu gun tesd yapdim silik cizgi cikti iyneden ola bilirmi? Gec ovulyasyon oluyorum batin 20ci gunu 20mm ile catlatma iynesi vurduq 7gun oldu dayanmadim test yapdim sizce iyneden ola bilirmi?
Asyarslan60 Melikeylmz1q benim 3 denemem canım benimde yumurta çatlıyor eşimde de sorun yok ama nasip kuzum❤️🌸 rahim filmi çekildin mi ya da eşin de test verdi mi
Tekraranne Melikeylmz1q inşallah canım 2. Kullanışımdı dahada kullanmıcam çok üzüldüm oluruna bırakmak en doğrusu kendim için Allahım inşallah sana nasip eder
Melikeylmz1q Tekraranne bende olmazsa kullanmıyacam çok yıpratıcı beklemek akışına bırakmak gerekiyor bazen
Tekraranne Aysel999 evet canım 10 günün geçmesini bekle şimdi yalancı pozitifliği görürsün ama bellide olmaz kan ver 10nun üstündeyse vardır