cesuranne Tansiyonun bu haftada böyle düşmesi normal mi? Bebeğe herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Bilginiz var mı🥺🥺🥺
tatliiannnee cesuranne bende burda beklim cunku bu aralar benimde öle 9/5. 8/5 bu sekılde bas agrısı dan. Ölecem sandım normal mi aceba
Kbraa1221 cesuranne benimde tansiyonum sürekli düşük 10/6. 2 gündür 9/6 doktorum 9un altına düşmedikçe veya 13 ün üstüne çıkmadıkça bi sıkıntı olmaz dedi korkmayın ☺️ 33+2yim bende
Tugceelanaz Bende burda cevapları beklim, bugün baş dönmesi halsizlik derken sanırım tansiyonum düştü. Normalde skıntım hiç yoktu 32 hafta
cesuranne Kbraa1221 8/5 çıktı 9 un altında aslında ama bende çok büyük bir etki yok yani anlamadım bile ben düştüğünü rastgele ölçtüm öyle gördüm onu çözemedim
Adileeselvi cesuranne normalde 11/6 10/6 çıkar bu aralar 7/5 bile gördüm aşırı terleme ve bayılma hissi geliyor birden resmen yerimden kalkamıyorum
Kbraa1221 cesuranne eğer bir kere karşılaştığınız bi durumsa problem olucağını sanmıyorum. Ama sürekli o değerdeyse mutlaka doktorunuza bildirmelisiniz. Bende direk baş dönmesi yapıyor yıldızlar uçuşuyor önümde 🙃 size etki etmeyebilir ama sürekli o değerdeyse bebeği etkileyebilir
Tugceelanaz Kbraa1221 Benim bugün ayni şekil oldu ilk defa , ne yapmam gerekiyor peki? Veya siz napiyorsunuz o durumlarda
Kbraa1221 Tugceelanaz bende 1 kere 8/5 e düştü o gün aşırı yorulmuştum. Temiz hava alıp uzandım ayaklarımın altına yastık koydum. Bi 15 dk dinlenince 10/6 ya çıktı. Tansiyonu yükseltmek için extra tuzlu bişey yemedim genelde bende dinlenince kendiliğinden yükseliyor geri