Derya_kalyon Kızlar 28 haftalık hamileyim karnımda çok acayip tarif edemeyeceğim bi acı hissetiyorum karnımın içinde değil derisinde neden olur ki bilen yada yaşayan varmı 😞😞
La_le Derya_kalyon bugün hiç iş yaptın mı yada suda kaldın mı geçenlerde bende şu içinde kalmıştım çok ağrım vardi
Nursezer37 Derya_kalyon hemen doktora git sakın bekleme ben 26 haftalık hamileyim bugün uyarı aldım en ufak bi Ağrı’da sakın bekleme dedi bana çok dikkatli ol bence
Derya_kalyon Sumeyyeerdem ya hiç bilmiyorum ilk hamileliğim olduğu içinde ilk defa yaşayınca bilemiyorum ama aşırı acı çekiyorum 😞😞
Derya_kalyon Villanelle böyle göbeğimin sağ tarafında bi noktadan belli bi bi nok taya doğru sızı desem sızı değil vurmadan morarma acısı desem değil değişik bi acı ya 😞
Derya_kalyon Seymaben elimden geldiğincede sürmeye çalışıyorum ya 😞 şimdide sürdüm biraz ovaladım geçiyor gibi ama hatr geçmiyor 😞
edaliannee Aynısını biraz önce yaşadım ve hastaneye gittim yalancı sancılarmış 🤷🏻♀️ Çok şülür tabii ama oluyor
Derya_kalyon La_le ya bi kaç gündür o acı var aslında dün doktor kontrolüm vardı acıyıda söyledim ama herhangi bir sıkıntı yok bebek büyüğü için derin acıyordur dedi bugün çok aşırı arttı 😞
Selver1724 Derya_kalyon şuan aynı ağrıyı bende yaşıyorum karnımın sol tarafında var sadece şiddetli bi ağrı
mommyciks Derya_kalyon benim de öyle tarif edemediğim bir acı var karnımın sağ alt tarafında böyle uyuşuk gibi acı biber elleri yakar ya onun gibi tuhaf bişey çok canımı yakıyor ama.gorunurde ne çatlak var ne bişey anlamadım neden olduğunu 🥺
Derya_kalyon mommyciks yaa benimmo acım gece dindi kremle masaj yaparak ve sabah ne görüyüm çatlamış 😞😞😞
mommyciks Derya_kalyon demek derinin gerilmesinden oluyormuş valla gececekse çatlamaya razıyım bebegimden bir iz derim yoksa çekilecek gibi bir acı değil
Derya_kalyon mommyciks aynen öyle sağlıklı olsun yeter 😍😍 ama o acıyı ilk defa yaşayınca açıkcası çok korkmuştum şükür yırtılmaymış ♥️♥️ rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize♥️♥️♥️♥️😍😍