cemreee__ Kızlar yıllardır bi tane kistim var ne büyüyor ne küçülüyor doktoruma sordum gebeliğime engel mi diye hayır gebe kalabiliyosun dedi kimyasal gebelik geçirmiştim geçen hafta. Ama bu kistten nasıl kurtulabilirim ilaçsız deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi
cemreee__ Sabibo normal kist bi adı yok bişey demedi doktor hani çikolata kist veya pcos gibi bişey değil
Sabibo cemreee__ çok garip😅 Bende de içi sıvı dolu 2 kist var, neler yaptım geçmedi. Kürlermi dersiniz, ilaçla tedavimi dersiniz öyle kaldı. Hamileyim 11 haftalık engel olmadı, ama hamile olduktan sonra çok çok az bir küçülme yaşandı kisttü
cemreee__ Sabibo bende ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullandım canım o zamanda vardı bu iki sene kullandım ilacı , bıraktım hala var hala duruyor ısrarla gitmiyor acaba doğumdan sonra mı gidiyor ki 😅😅😅
Sabibo cemreee__ Ben sezeryan doğum yapacağım, o esnada işte açılmışken alıcaklarmış anca öyle ayrılırız kistlerimle😃
cemreee__ Sabibo aynen olmuşken hepsini aldır kurtul canım 😅😅 bu arada tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin 😊