Glyldz Dunden beri mide bulantim var gecede sancim basladi bugun de kalcam brlim bacaklarim filan agrmaya basladi oglen cok kotu oldum. Acile gttim hatta yeni geldim denilebilir ama acildeki dr hicbise yapmadi agri kesici serum takti bnde agrilarimin gecmedigini soyledim ama hicbise yapmadi ebeye bile yonlendrmedi. Agrin olursa parol ic dedi gnderdi ozele gidyorum ebeye gondermesi gerekmez miydi ? Bebegin hareketlerini sordu kasiyo ama oynuyo dedim tmm o zmn agrilarin sancilarin dgum belirtiai degil dedi evdeyim ve halaa aynıyım ve cok yruldum bugun bu agrilar yzuunden ☹ dogummu bu noluyo banaa
Ebrulii Glyldz kendi doktorunun olduğu hastaneye mi gittin canım acilde ki pratisyen hekim ise bişey yapamaz zaten
Glyldz Ebrulii aynn kndi dr umun oldugu hastaneye gttim hicbise yapmadi zaten ya canim yaniyo bnmde 😢
Glyldz Aylineren bugun sabahtan aradim normalde hafta sonuda oluyodu dr um ama izinliymis yokmus soramadim
Aylineren Glyldz ay allah bi nstye bağlasaydılar keske Kadın Doğum icin hafta sonları nöbetçi doktor oluyo aslında özel hastanelerde gerekli durumda geliyor 😞
Glyldz Aylineren dr yollasa yollardi yollamadi geceye kadar bkliycm diyorumda bi vuruyo canim yaniyo adama anlatamadim derdimi ya esimde bu dr hicbise bilmiyo dedi
Aylineren Glyldz ben Bikez gittim kendi doktoruna git dediler çok sinir olmustum umarım ilgilenirler orda bi gidin