zeynonunannesiiii Devlet hastaneleri neden ultrason kağıdı vermiyor 😑yada ben mi öylesine denk geliyorum 😒6 aylık olucaz 1 tane var oda en minik hali istiyorum vermiyorlar her devlet hastanesi böyle mi
Merve4680 zeynonunannesiiii aynı dertten muzdaribim çocuğun cinsiyetini öğrendik vermedim göremiyorum yavrumu kaç aylık oldu nokta haliyle hasret gideriyoruz 😂😂😂
Deletedmom547899 zeynonunannesiiii isteyince veriyorlar.Ben istemesem vermeye niyeti yok.En son verdikleri çok manasizdi devlettekiler biraz başından savar gibi
user124578 zeynonunannesiiii değişiyor biraz doktorla da alakalı ilk kızımda bitlisteydim devlette veriyorlardı tek tek tüm değerleri yazıyordu bunda özele gidiyorum sadece elime kafasını ölçtüğü kağıdı veriyor napıyım ben yuvarlak bir şekil var sadece 🥲
Gzdt zeynonunannesiiii bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde devlete gittim 2 defa çok istedim versin diye 6 haftalık tı bende de vermedi istemek gerekiyormuş kalp atışını duymuyorum diyince korkutmuşlardı benimde istemek aklıma gelmedi öyle olunca ama çok şükür renkli ultrasona soktular ordan aldım
Gzm-- Ben de devlete gidiyorum her seferinde en az 1 tane mutlaka veriliyor.vermiyorlarsa soyleyin.en dogal sey bu verilmesi gerekir