sednrbyr44 Ayseee01 26+2 de kontrole gitmiştik o zaman 1015 gramdı şu an 29 haftalığız kaç kg oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Damli Ayseee01 ceviz fındık kaşar peyniri yumurta badem bol yeşillik istisnasız her gün tükettim ve haftada 2 günümde kesin balık yedim
Annekuzusu_Ayaz Damli benim bebekde kilo olarak geride bunlarımı yemem lazım kuruyemiş yiyorum süt içiyorum yoğurt meyve yiyorum
Kvrckmom yeniklasor maşallah 🌸 bende tam 30 da gideceğim. Bilmediğim için soruyorum ama 2100 30. Hafta için ilerde mi bana mı öyle geldi 😊
kckelf123 Ayseee01 23+4 te 575 gr Dı canım 27 dide gidicem tekrar bakalım😇 normal mi bilemedim 575 ama
yeniklasor Kvrckmom Doğru diyorsunuz zaten 2 hafta önde gidiyor o yüzden fazla gözüküyor 🤭 kilosu aşağı da çıkarsa hiç endişelenmeyin zaten son zamanlarda kilo alımı artiyomus 😊
yeniklasor Annekuzusu_Ayaz hiç kafanıza takmayın benim ki zaten haftasına göre 2 hafta öndeymis doktorum sıkıntı yok dedi. Daha vaktiniz de var kilo alır bebiş zaten son zamanlarda kilo alımı artiyomus sağlıkla gelsin miniklerimiz☺️
Kvrckmom yeniklasor sağlıklı olsunlar da kilosu hiç önemli değil. Sadece bilmediğim için sordum hani gittiğimde nasıl bir rakamla karşılaşacağımı bilmiyorum ya o yüzden 😅😅