Mihriballim Nergizzzz pozitif düşün herşey güzel olucak ☺️ engel yok suanlik kendine bebeğine güven doktorunla da ılımlı konuş mutlaka o sana doğru yolu gösterir
Mihriballim Nergizzzz hurma bende çok yedim oda tamamen bebise kilo yaptı diye bu hafta yemedim 😀🤭 . O activating labor da YouTube da bı video bebişi kanala sokup doğumu kolaylaştırmak için ☺️
Nergizzzz Mihriballim ben bu hafta yemeye başladım benim zilli kızım bana çektiği için tombul oldu diye düşünüyorum 😂bu hafta yendiğim hurmalar da kilo olduysa zaten vay benim Halime 😂😂
Mihriballim Nergizzzz 😀😀🥰 benimde ikinci kızım inşaallah bebimkide benim gibi tontik çok aynıyız ya 😀😀🤭ama ben diyim hurma acayip yarıyor bebise 3800 falan olmuştur
Mihriballim Nergizzzz 😀😀🤭 eğer kilosu yüksekse hemen teklif et doktoruna benim doktorum istersen yarın bile yapalım demişti ben adama güldüm 😀😀 cevap bile vermedim haftaya erteledim salı gününe kaldı yoksa doğurmuştum 😀🤭
Nergizzzz Mihriballim valla ben yarın alıyoruz seni dese koşa koşa giderim o kadar doğurmak istiyorum çünkü artık çok zorlamaya başladı beni 😂ama önden bi bilgi olsun ki babası yetişsin yanımıza 😂🙏
Mihriballim Nergizzzz 😀😀☺️ eşin uzakta falan mı çalışıyor. Bencede azıcık planlı olsun ki her işin tam olsun bende bugün gidip ipek kirpik yaptiricam 😀😀🤭
Nergizzzz Mihriballim eşim işinden dolayı kastamonu da ben doğum için ailemin yanına İstanbul’a geldim 😊çok uzak bi yol değil ama panikle gelmesi sıkıntı olur
Nergizzzz Mihriballim özel muayenehanesi var doktorun oraya gidiyorum doğum için de doktorun anlaşmalı olduğu hastanelerden birisini seçicisin bakalım bugün