Anne9283 Kızlar 5 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrımaya başladı özellikle akşamları. Sizde de oluyo mu kaç gün sürdü. biraz dinlenince geçiyo ama
tugbadipi Anne9283 ben tam 10 haftalığım. 5 haftalıkken öğrenmiştim. Aşırı kaşık ve karın ağrım vardı. Doktor normal demişti. 10. Haftadayım ara ara giriyor çok hafif o da
yigitinannesiiiii Anne9283 kuzum benimde olmuştu kasık ağrılarım 7 haftadan sonra çok olmadı ara ara böyle hafif şekilde oldu 10. haftamdayım bugünde biraz oldu ama ilk haftalar kadar değil
Melikee0 Anne9283 bende şuanda 5. Haftanın içerisindeyim çok normalmiş ağrının olması benimde her an regl ağrısı olcakmıs gibi hissediyorum öyle ağrılarım oluyor doktorla görüştüm çok normal olduğunu söyledi 🥰
tugbadipi Anne9283 Valla benim öğrenmeden 1 hafta önce dehşet ağrımaya başladı 8. Haftaya kadar net sürdü 20 gün rapor aldım hatta
Melikee0 Ozlem1415 senınki suanda 6 haftalık olmustur değil mi belki kalp atışlarını duyabilirsin gitsen
Evremmerve19 Melikee0 yarın gidecem canım geçen hafta cumartesi gitmiştim kan verdim 521 çıktı doktorum cuma gel dedi bakalım yarın ne diyecek
ezgiguzel- Ben şu an 6+2 yim 4 5 haftalarda acayip kasık ağrıları ile savaştım, şu an ara ara giriyor çok değil kişiden kişiye degisiyordur belki ama şu an bende Allah’a şükür azaldı
Hzllll Melikee0 benim gibi erkenden öğrenen var mı gebeliğini 3.5 haftalık şuan ve kasık ağrılarım var
Melikee0 Hzllll ben hamileliğimi öğrendiğimde 4. Haftanın baslarındaydım ağrım oluyordu her an regl olcakmıs gibi bi ağrı oluyordu ve devam ediyor çok normal
Melikee0 Hzllll YouTube kanalında Pd barış Şahin var ben onun videolarını izliyorum hafta hafta anlatıyor oradan izlemelisin ağrıların normal oldunu söylüyor