Hasonoral fs2015 ayy bilmiyorum ki doktor kız gibi gözüküyor dedi ama :) yani bacak arası boştu sonradan pipi oluşur mu ki acaba
Hasonoral aleynakpnrr doktor da öyle dedi ama normalde söylemiyorum dedi ben ısrar ettim diye :) ama sonradan oluşur mu ki bisiler
Hasonoral izobellaaa-_- :) öyle dedi doktor 3 hafta sonra net söylerm dedi da ama içim içimi yiyor ne bitmez heyecan merak bu :))
Bebetoveannesi Hasonoral cinsiyet oluşumu 12. Haftada tamamlanıyor suan neyse o yani ilerde pipi oluşmaz ☺️ Sadece doktora ve usg nin kalitesine bağlı net olarak görünmesi
aleynakpnrr Hasonoral bence değişen oluyor ama görüntüsü kız bebek gibi narin ve tatlı 😇 hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 🥰
Hasonoral aleynakpnrr yaa bilmiyorum ki canım valla öyle diyolar aynen zaten kendimi her ihtimale hazırlıyorum sağlıklı olsun o yeter bana ama merak ediyorum 🥰🥰😀 geçen haftaki görüntüsünü de atayım Burada daha net :)
Hasonoral aleynakpnrr amin canım hepimizin inşallah sağlıcakla gelsinler , rabbim kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın. 🥰