yesilliboncuk Kızlar selam, ben bugün artık hamileliğim sebebiyle 20 aylık bebeğimi emzirmeyi bıraktım. Sorum şu göğüslerim hafif hafif şişiyor bu mastite falan sebebiyet verir mi? Yoksa böyle şişip sonra geçecek mi?
Demirssmomm yesilliboncuk ne kadarlık hamilesiniz? Doktorunuz kes demedikçe yada kanamanız olmadıkça emzirebilirsiniz.. zamanla sütün tadı değişeceği için çocuğunuz kendi kendine bırakacaktır yada sabır taşı diye bişey var ben denemedim ama araştırabilirsiniz
Kbramsa yesilliboncuk bikaç günde şişti sonra geri toparladı benim göğüslerim sonrasında da sıkıntı yaşamadım
Semanuryvz yesilliboncuk emdiği gibi tamamen boşaltmamak gerekiyor ama az az kendinizi rahatlatacak kadar sağım yapabilirsiniz.hatta pompayla değille elinizle hafifçe lavaboya mümkünse. Gün geçtikçe vücut alışıp rahatlıyor. Ben adım atamıyordum acıdan o şekilde atlattık ilk gün sağma dediler açıdan kıvranınca bu yöntemle rahatlatıp atlattık
yesilliboncuk Gul_ozkan sanırım hiç sağmamak lazımmış çünkü sağdıkça artıyor ama ne yapcaz hiç bilmiyorum. Sizin kaç yaşında bebeğiniz?
kartanesi02 yesilliboncuk canım ben hamilelikten önce bıraktırmıştım daha doğrusu kızım kendi bıraktı sadece gece emiyordu bendede şişlik oldu bende küçük süt sağma pompalıyla günde bi kaç defa az az sağdım bi haftada süt azaldı zaten sonra kendiliğinden çekildi o şekilde rahatlatabilirsin