my116 Kızlar iki sorum var. İlki nst’ye ne zaman girilmeye başlanıyor diğeri de nst ücreti özel hastanede ne kadar? İnternette bakınayım dedim özel sigorta varsa 40₺ normalse 200₺ felan yazıyordu (İzmit Konak hastanesine gidiyorum bu arada bilen varsa)
tugbaacng my116 ben ilk kez 37de girdim. 180 tl falandı, sonra 1 hafta dolmadan tekrar gidince 100 tl gibi bi ücret ödedim. Daha sonra da yine cok kısa bi süre sonra girmem gerekti, doktor asistanıyla direkt olarak nstye cıktım hiç ödeme yapmadan.
Burcusenkoc my116 ilk 32. Haftamda girdim özel kliniğe gidiyorum muayene ücreti dışında nst ücreti ödemiyorum aynı zaman da devlete de kontrole gidiyorum orda zaten yok
Erbe Ben 33 de girdim ama ordaki hemşire 29 da gelende var dedi o doktora bağlı sanırım doktor ne zmn uygun görürse ozmn istiyo heralde
Villanelle İlk kez 28de girdim, devlet takipliyim o yüzden hiç ücret ödemedim bugüne kadar. Ama özelde de muayene olduysan nst için ücret ödememek gerekir bence.
Kubrailkan Bursa’da özelde gidiyorum geçen hafta başladık 33.haftada. 15 günde bir kontrol ve nst başlıyoruz artık dedi doktorum ve ek olarak 50 TL ödedim 🥰