Aysun2834 Takasu 75 ten 85e geçiş yaptık 90 olur artık eski hali iyiydi yaaa oldum olası büyük göğüsü sevmem 5haftamız kaldı inşallah daha da büyümez
Gencanne01 Takasu benımde öyleyse sadece koyulaştı uc kısmı dogumdan çıktım odaya geldım bırsey şişmisti içi sut dolmuştu dogumda hormonlar çalısmaya başlıyor sut doluyor merak etme
Nilay_09 Gögüs küçüklüğü ile sütün alakası yok benimde küçük ilk gebelikte hiç büyümedi ama doğumdan sonra nasıl sütle doldu nasıl aktı sütlerim maşallah inşallah bu bebeğimde de böyle olur sütüm arkadaşın gögüsleri kocamandı ama bir damla sütü olmadı boyut önemli değil canım takma kafana
Gencanne01 Nilay_09 aynen benımde küçüktü göğsüm ama Suan 9 günlük Doğum yaptım sütüm akıyor sagıp dolaba koyuyorum
Dygeymen Nilay_09 insallah oyle olur hep uzmustue bu gogus mevzusu beni simdi hamilelikte buyumwsi beklerken hala dümduz olmask cok canimi sıkiuo
Nilay_09 Büyüdü örnek vermek gerekirse 75 ti 85 oldu ama sonra yine 75 e düştümemzikten kesince ftmfts
Nilay_09 ftmfts çok kafaya takmamak lazım ben hiç düşünmedim göğüsüm küçük sütüm olmazsa diye Allah büyüktür
Gulsahh Goguslerim catlak icinde alttan ustten deli gibi catladi o catlaga ragmen cokda buyumedi 😁😁1 beden buyudu sadece
ilknremrh Takasu ay ne güzel ben 75 bedenden 95 e çıktım sığdıramıyorum biyere inşallah büyüdüğü kadar süt dolar içleri boşuna sismemistir 😂
Smyyeblkkk 17.haftam bitmek üzere neve sütüm çok akıyor . Doktorlar belirtilerin olabileceğini söyledi ama illa sütümüzün olması için göğüslerimizin büyüklüğü önemli değil . Hamile annelerin dediği gibi moral bozulacak bir şey değil 🙏
1kiz1erkekannesi 38 2 hamileyim bendede hic belirtisi yok diğer hamilelikleride de olmamıştı dogymdan sonra gelir merak etmeyin 3 hamileliğim
Pirayeee Takasu ilk haftalarda büyüdü 😏 şuan da uçları koyulaştı ve arada şiş gibi hissediyorm bikaç dk sonra düzeliyor sizde de oluyor mu
Takasu Pirayeee yok bende hic gogus degidikligi olmuyor. Sadece uclari koyulasti, boyutu herseyi hep ayni, gebelikten oncrki gibi
detetedmom404 Hadi sizin neyse de bana n’oluyo acaba🤦🏻♀️ 9 haftalık ama sanki memeler 90 kilo🙊🙊😂 zayıfım haliyle göğüslerimde küçüktü ilk belirtilerden beri büyüdükçe büyüyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
essrasr detetedmom404 benimde öyleydi 7haftalık hamileydim ilk tepki göğüslerden geldi şiştiler sığamadılar birden80den 90bedene çıktı ama snr 6.aydan snr daha büyümediler hala damarlılar ama büyüme yok aynı bedeni kullanıyorm 😍
Anneyimm Takasu cember kismi koyu kahve rengi oldu normalde dolgundu gogslerim biraz daha dolgnlasti yumsktilar simdi iyice sarktı ve ilk gebeligim😞😞
Asafinannesi Takasu ağzıma girecek neredeyse 😪 sırt üstü yatınca hele boğazıma birikiyor sanki nefes alamıyorum 😴