Aysnr11 Babynatv Kürtajı hiç bilmiyorsun bile hafif anestezi veriyorlar düşük yaptığın için de sancın oluyor sadece. Kürtaj yapılmadı mı bugün ?
Dln0692 Babynatv hayır korkmaa uyuyorsun zaten hiç bişey hissetmiyorsun sakın stres yapma ben üç ay içinde iki kürtaj oldum agrım oldu ama dayanılmayacak gibi degil ilaç iç agrı kesici doktor verirse sen üzülme ben hissediyorum olacak sağlıklı bebişin ilk kez yazıyorum böyle bir şey güzel beslen vitamin al ben üçüncüye hamileyim düşün 🙏🙏👍🏻👍🏻🐣
Zehraa12 Babynatv geçmiş olsun canım ben kürtaj oldum 3 ay dinlensin dedi doktor rahmin 3 ay sonra düşün dedi 3 ay geçti denedik tekrardan hamileyim
Naazli Babynatv 3 ay sonra hamile kaldım ben canım. Allahım sabır versin. Aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻
H-s073 7 haftalık benim de kalbi durdu kürtaj oldum iki adet sonrası üçüncü ayım da hamile kaldım tekrar şuan 23. Haftamıza girdik rabbim size de versin en kısa zamanda Allah kimsenin kucağını boş bırakıp hiç kimseye imrendirmesin inşallah 🤲🏻
yagmur50 Babynatv yarın tam 1 ay oluyor 3 aylıktı bebeğim 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum 😔 başın sağolsun canım rabbim en kısa zamanda yerini doldursun ben genetik sonucu bekliyorum doktor sonuca kadar korunun çıkınca sonuç tekrar konuşuruz dedi 😔
m_k34 yagmur50 sen regl oldun mu benim 27. Gün de geldi şükür ağrım da çok olmadı kürtajım iyi geçmiş demek ki .
Hamidehamide Babynatv Hastanede bi arkadaşla konuşmuştuk geçen hafta 3 aylıkmış bebeği ölmüş karnında kürtaj olmuş ve oda 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirmişim dedi.Doktor 3 kez regl olman gerekiyo dedi dedi.Doktorunuz yön vericektir mutlaka. Rabbim tekrarını en güzel şekilde yaşatsın hayırlısı böyleymiş deyip kalbinizi ferah tutmaya çalışın😔