Buketali Dryarsl sormayın benim de 17 eylül nasıl heyecanlıyım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Adakus Dryarsl bendede aynı. Ne korkuyorum nede heyecanlıyım çorba gibiyim ☹️ Bu kez de ne zaman gelecek diye bekliyorum
Glmsr Dryarsl benimde son 8 sabırla.bekliyorm belirti yok ama acele de etmiyorum en doğru zamanda gelir oğlum inşallah inaniyorm🤰💙
Kubraasya Buketali benımde 17eylul cnm 2.kızım ama ılk gıbı cok heycanlı😍🤰 nerde oturuosun hangı dr gıdıosn
Yaseemintopal Benimde son 10 gün karnın inmemiş zamanını geçer deyip duruyorlar daha olmadı mı deyip duruyorlar çok fena stres oluyorum
Samiysfmrym Yaseemintopal ayy hiç sormayın valla o sen daha dogurmadınmı bu gidişle karnında dişi çıkar daha ne zaman doguracan diyenleri zaten sıcaklardan zaman geçmiyor bide insanların boş bogazlıgını çekiyoruz nasıl sinirlerim bozuluyor
Dryarsl Kubraasya ilki normalmiydi bi normal doğum takıntım var hepsinden korkuyorum o ayrı meselede 😏😏
Merveesn Benimde son 5 🙈çok heyecanlıyım ama gören daha dogurmadın mi diyor stresten ne sancım var ne birşey galiba doguramıycm😂😂😂😂
Buketali Dryarsl hayır sezeryan olacak aslında önümüzdeki haftada alınabilir ama maalesef benim kaldığım ülkede son güne kadar bekliyorlar
Kubraasya Dryarsl ne guzel cnm bnm ılkı sezeryan buda ole olcak ama hep dua edıorum son anda bı mucıze olsn ve normal olsn dıe tabı nasıp saglıkla gelsınler ıns
Kubraasya Dryarsl aslında olabılıo aradanda 4bucuk yıl gectı ama dr da bende rısk alamayız cnm senın dogumun zormu oldu neden normal ıstemıosn
Dryarsl Kubraasya benim ilk doğumum olacak o yüzden korkuyorum ama her ikisinden de korkuyorum doktorum normal doğuma hazırla kendini dedi bana kalsa hiç birine hazır değilim ama öyle böyle çıkacak bu çocuk 🤐😖😖