Babysharkdutdutdut İlk oğlumda okadar güzel bir cildim vardiki🥲 şuan suratım harita gibi resmen çıkan sivilce gitmiyor yaralar çıkıyor🤦🏻♀️ ergenligimde bile bu kadar değildi. Ay kızlar birde çok kilo aldım. Bebek karnimda değil totomda resmen kalça aldı başını gidiyo. Ve daha 16. Ci haftadayim🥲 yalnız olmadığımı soyleyin bana🥲
beyzanuruzumcu8087 Babysharkdutdutdut tam tersiii cinsiyet erkek beni goren çok güzelsin tanıyan tanımayan demekki kişiden kişiye fark oluyor
alonee Babysharkdutdutdut 17 e gircem bu gece ama hayatımda hiç yaşamadığım sivilceyi yaşıyorum ne ergenlikte ne farklı zamanlarda hiç sivilce problemim olmadı.
Hkayaa Babysharkdutdutdut canım bu benim ikinci gebeliğim çok istiyorum oğlum olsun 2 hamileliginde aynımiydi farklimiydi ultrason yollasam anlarmisin
yesilkedi beyzanuruzumcu8087 valla benimde bebeğim erkek her gören çok güzelleşmişsin diyor eşimde aynı şekilde güzellik gelmiş yüzüne diyor bana sorsalar aynıyım yani değişik bişey yok( hep güzeldim🤪 )
Sabibo Asla yalnız değilsin😂 Cildimde sivilceler aldı başını gidiyor, aynaya bakamyorum, hızlı kilo alıyorum ve saçlarım cansızlaştı diye diye gerçekten kırıklarım arttı
Babysharkdutdutdut Sabibo yalnız değilmişim🤣 ilk hamileligimle okadar farklı ki kesin kız diyordum. Bacak arasıni görünce ben şok🥲
Babysharkdutdutdut Hkayaa hiç anlamamki yine de at bakan varsa baksın🙈 bende kız olsun çok istiyordum iki hamileliğimde okadar farklı ki belirtileri kesin kızdır diyordum ama bizimki direk bacak arası gösterdi sıpa 🥲
Hkayaa Babysharkdutdutdut en büyük belirtin neydi mesela benim iki hamileligim de aynı hic farklılık yok ya
Babysharkdutdutdut yesilkedi 🤣🤣 kendimi sevme seviyem🙈 bende ilk hamileligim de çok güzelleşmiştim saçlarım canlanmisti cildim puruzsuzdu. Şimdi hamilemiyim ergenligemi girdim belli değil suratım tarla oldu resmen. Milletin karnı önden gider benim kicim gidiyor🥲
keleslerdenasli Yalnız olmadığıma ne kadar sevindim benim de ikinci hamileliğim kızımda cildim saçlarım her şey mükoydu 🤣 şimdi bi sivilce çıkıyor yüzümde yara falan oluyor 🥺 inşallah geçer hep böyle olmaz 🙅♀️
Babysharkdutdutdut keleslerdenasli bende böyle olunca kızdır diye çok sevinmiştim ama bacak arasında cevap verdi bana🥲
NeseA Bende dünya güzeli değilim ama bebeğim erkek cildim guzellesti saçlarım parladı ve gürleşti 2 kilo aldım:) 26+3 haftalik gebeyim
Brnaebu Babysharkdutdutdut hahahha bu ayni ben kiz😂 ilkinde de bunda da kalcalar ve toto aldi basini gidiyor,totom resmen gobegimle yaris halinde bakalim kim daha cok buyuyecek diye.uzulme canim dogurunca veririz gidiyor o kilolar
Babysharkdutdutdut Brnaebu tam eski kiloma fizigime kavuştum 2. Sıpa yola çıktı🥲 benim Toto goekle yarissa yine iyi onuda geçti bakalım sonu ne olacak🤦🏻♀️
yesilkedi Babysharkdutdutdut aslan burcu olunca böyle oluyor 🥴🤪 ilk gebeliğimde kızım oldu burnum kocaman olmuştu ergenliğe yeni girmiş kızlar gibiydim ama bu kez bebek gibiyim maşallah tüüü 🤓
keleslerdenasli Babysharkdutdutdut ay benimki de bacak arasından gösterir inşallah sağlıkla gelsin sağ Salim bir kızçem var bide oğluşum olsun inşallah 🙏🏻