2fasulyeninannesi Kızlar 8 inci haftama girdim 3 gündür folikasit icmiyorum ve aşırı bulantim var sizce içmesem problem olur mu ? Hamile kalmadan önce başlamıştım 👼
yigitinannesiiiii 2fasulyeninannesi içmen gereken haftadasın bebeğin kemik gelişimi için önemli bence ne olursa olsun içmelisin
guzel_anne1 2fasulyeninannesi ne olursa olsun içmen gerekli onun eksikliği karşısında büyük problemler oluşabilir bebek üzerinde doktorunuzla konuşun bulantı ilacı versin daha rahat geçirin bu evreleri
3oglanannesi 2fasulyeninannesi yemek arasında yutmayı deneyin yada gece uyumadan hemen önce 4 hafta daha içseniz bebiş için daha iyi olur ama öok kötüyse nşz içmeyin bişey olmaz
2fasulyeninannesi Kan değerlerim çok düşük olmasına rağmen bile kan ilacı vermedi biraz umursamayan biri bulantim var desem gecistiricek beni ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli içim bulanıyor ve tiksinme başladı herseyden
3oglanannesi 2fasulyeninannesi eskiden folik asit mi varmış çokta takılmayın Bayadır içiyorsunuz belli o yeterli gelir zaten
Pulika Bence içmelisiniz bende uyumadan önce içiyorum hergün sonrasında diğer vitaminlere başlayacagım düzgün beslenemiyorım iştahsızlık ve iğrenme hala var sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorım doyasıya
Gulsah1616 2fasulyeninannesi doktoruna bulantı yaptığını söyle canım. Hemen değiştirir onu bu kadar stres yapmana gerek yok ☺️
2fasulyeninannesi Yarin devam edeyim tekrardan bulantim fazla doktora gittiğimde söylerim ilaç falan verir inşallah