mercimekmi Merhabalar hamileliğimin 2. haftasındayım akıntım hamile kalmadan önceki akıntıma göre daha fazla oluyor özellikle ev işi yaptığımda bunu daha fazla hissediyorum bu sizce normal mi
Eslemmiraaa mercimekmi çok normal canım çok da artacak ama ilk 3 ay süt kesiği gibi fazla fazla geliyor
mercimekmi Eslemmiraaa yanlış yazmışım 5. haftamızdayız geçen hafta öğrendim hamile olduğumu bu platformda bazı hanımlar rahim içindeki kanamanın sebep olduğunu yazmışlardı korktum ben de. yorumunuz için teşekkür ederim
Eslemmiraaa mercimekmi allah korusun olumsız bi durum olursa zaten o haftalarda kanama ile kendini belli eder o yüzden herşeye takılma gebelik 9 aylık başlı başına hep bi stres o yüzden rahat ol rahat geçsin😘 sağlıkla al bebişini yolun başındasın ama su gibi geçecek zaman
mercimekmi Eslemmiraaa inşallah bu süreç rahat geçer 🙏 çok teşekkür ederim siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
mercimekmi Mavidunyamm teşekkür ederim sevindim normal bir durum olduğuna içim rahatladı en azından ☺️