mirage333 Damlacaa renkli ultrason derken?? Benim her muayenem renkli oluyor. Acaba ayrintili ultrasonumu sormak istediniz?
Semanuralemdar Damlacaa ben çok küçüktü daha renkli açtı doktorum her seferinde de açar uzun uzun bakarız öyle
Damlacaa Askiletotomsu bence bir defa en azından girilmeli. Ama ne zamandan sonra giriliyor bilmiyorum ama renkli görmek tercihimdir
Damlacaa mirage333 hayır siyah beyaz oluyor ya ondan değil diğer turuncu renkli görünenden Bahsediyorum ,özele gidiyorum hem özele gidip hemde siyah beyaz yerine renkli görmek isterim o yüzden soruyorum kaçıncı hafatdan sonra görülür diye
Sedagulmez58 Damlacaa canım ne zaman istersen görebilirsin özele gidiyorsan. Ben 18. Haftamda gittim renkli görebilir miyim dedim açtı gösterdi doktor. Her gittiğinde görebilirsin yani
mirage333 Damlacaa tamam benim doktorum her muayenede o renkli fotolardan veriyor turuncu gorunenden.
Damlacaa Sedagulmez58 ay iyiymiş o zaman 😅 biz daha minigiz 5+3 olduk ondan sordum. Madem öyle ise oyle gormeyi söyliyeyim çok teşekkür ederim