zuzu90 Gizemydag merhaba…benim bebeğime de detaylıda arsa dendi ama başka bi belirti yok su an ama korkuyorum ben de … herhangi bir test yapmışmıydınız ekstra ? amniyosentez ya da nipt?
Hilal1040 zuzu90 kuzum numaram 543 325 10 63 ben 1 nisanda öğrendim ve o günden beri aslında kendimde değilim istersen süreci okuduklarımi konuşalım ben rahatım suan acikcasi tabiki Allah bilir artik bundan sonrasını ama sende benim gibi aynı şeyleri yaşıyorsun diye konuşmak seni sakinleştirmek istedim inan guzel sağlıklı cocuklalarimiza kavusucaz sadece buna inan
LaleNTrgt Gizemydag merhaba baya olmuş görürmüsünüz bilmem ama bebeğimde arsa çıktı merak ettim acaba size ne demişlerdi nasıl sorun oldumu
Ozenm Gizemydag bizede detaylı ultrasonda arsa teşhisi konuldu bugün amniyon sentez oldum başka herhangi bir bulgu yoktu . Burun kemiği ense kalınlıgı vs normaldi. Bebeğim erkek dört gözle sonucu bekliyoruz. Siz herhangi bir test yaptırdınız mı ?
Hilal1040 Ozenm temiz çıktı 38. Haftaya girdik ara sıra aklima hala geliur amniyon yaptıramadm ben kqn verdik bakalaim doguma az kaldı insan ne olursa olsun bi aklında kalıyo ama bu benim twkintililigim sanırım
Hilal1040 Ozenm ankarada tek firma vardi genoks 4 900 du sanirim yalan olmasın izmirde şubeleri vwrdi kanı oraya vermiştim
elmaveekmek Merhaba, 18 haftalık detaylı ultrasonda ARSA saptandı. Fetal dna yaptırmıştım. Amniyosentez önerdiler. Epey zaman geçmiş bu teşhisten dolayı semptom yaşadınız mı? Nefes darlığı ya da yutma güçlüğü gibi? Çok teşekkürler