Mavisinannesi2 Doğumum ama ilkte suniyle başladığı için bilmiyorum kasılma nasıl oluyor erken doğum habercisi nelerdir bilenler yzabilir mi
Glhnss Mavisinannesi2 bebek bir tarafa toparlanıp geriliyorsa buna kasılma adını veriyorlar ama kasılmaların uzunluğu önemli olan bende yalancı kasılmalar bar şuan 20 dakikadan fazla sürdüğü zaman doğum olabilirmiş ancak:)
Mavisinannesi2 Glhnss yaaa ben post açmıştım tek tarafta sürekli diye toplanıyor o zaman bendede kasılma var şu an ama hissedemiyorum arada acı veriyor bebeğim çok hareketli ama kasılmalarda bebekler nasıl olur
Mavisinannesi2 Glhnss bide bebek sürekli karnımın üstündr erken doğum olacak olsa aşağıda olması lazım değilmi sağ tarafta böbreklerime vuruyor gibi acı hissi oldu sürekli gecede uyutmadı sürekli sağda hareket etti
Glhnss Mavisinannesi2 canım bebek normal hareketlerini yapar ama anlık kasılmalara aldırış etme 20-30 dakika sürerse doğum olabilir onun haricinde hiç takma bu hepimizde oluyor
Mavisinannesi2 Glhnss anlayamıyorumki işte onu yani kendimi telaşlandırmamak için bişey yok diyorum ama bi aksilik var sanırım biraz daha bekliyorum gözlemliyim biraz tam emin olunca acile gidicem
Glhnss Mavisinannesi2 yok yok olmaz merak etme sen benim sürekli olur kasılmalarım doğum anı farklıdır :)