Rojbin1640 30+1 haftalık hamileyim bebeğim 1400 gram az mi çevremdekiler az çok zayıf diyorlar ne yapmam lazım gerçekten vicdan azabı çekiyorum aç mi birakiyorum az yiyorum diye elimde değil fazla yiyince rahatsız oluyorum
Gungun_61 Rojbin1640 çevredekiler kadın doğumcu mu çocuk doktoru mu ne bilirler Allah aşkına canını neden sıkıyorsun bak keyfine.Anormal bir durum olsa dr der zaten.sen de söyleme sorana bilmiyorum de😀
Kubhar-21 Rojbin1640 30 Haftalık Bebek Boyu ve Kilosu Anne karnındaki 30 haftalık bebeğin boyu yaklaşık 40-43 cm iken kilosu da artmış ve 1400 gram civarına ulaşmıştır. Bu veriler tamamen ortalama değerler olup her hamilelikte bebeğin boyu ve kilosu birbirinden farklı şekilde seyreder gayet iyi içini rahat tut ve hergun 1 avuç ceviz kuruyemiş ye canim😊
Saelif Rojbin1640 kasar muz sut yogurt kuru yemis ye kilo alir bebisin öle herkezede deme bebeginin kilosunu bosver
Rojbin1640 Glhnss gerçekten kilosu normal mi ya ilk oğlu küçük doğdu onun gibi olması falan çok üstüme geliyorlar az ise ne yapmam lazım kilo aldım 37 haftaya kadar kac kilot görür 😣
Glhnss Rojbin1640 artık nu haftalardan sonra daha çok almaya başlar zaten canım hem küçük de olabilir insanlara ne ki onlar mı bakacaklar boşver sağlıklı olsun yeterki:)
Rojbin1640 Kubhar-21 Evet boyumuz uzun 44 cm idi Tamam cok tesekkur eder Allah razı olsun cok uzuluyordum
Rojbin1640 Glhnss inşallah allah razi olsun rabbim tum çocuklarımız safi ismi hürmetine şifa versin korusun
Gungun_61 Rojbin1640 tabiki yendiğimiz içtiğimiz bebeği çok etkiliyor ancak rahim yapısı ve kan akışı daha çok etkili dedi bana bir sağlıkçı.Bir de şu var bebek rahme düştüğü an zaten doğacağı kilo belli diyor doktorlar.Allah sağlıklı versin 2 kilo doğsunlar da sağlıklı olsunlar
Gurbetkusu_43 Rojbin1640 Şimdi notlarıma baktım benim kızımda 29 haftalıkken 1.260 kiloymuş bence sizinki de o haftalarda kilosu normal. İlerleyen haftalarda bu artacaktır merak etmeyin 😊😊
Rojbin1640 Gurbetkusu_43 ya insallah korkutular oğlun gibi kuveze göre diye falan vallahi çok stres yaptim
Limonsuu Rojbin1640 31. Haftam da gittiğim de 1500 tu bana zayıf geldi doktorum gayet iyi dedi . Güzel beslenmeye dikkat ettim 33. Haftam da gittiğim de 2250 olmuştu . 30 dan sonra hızla almaya başlıyorlar . Ehvam yapma güzel beslen güzel düşün 🌸🙏🏻
Rojbin1640 Sblbngl maşallah allah sagsalim kucağınızda almayı nasip etsin inşallah sezeryan mi yoksa normal mi
[silindi] Rojbin1640 kasar peyniri muz süt tahin ye canim bak kg alicak hemen uzulme yaa saglikli olsun mileti niye takiyosun
Ayse_35 Rojbin1640 ben kendimde gördüm en hızlı artış 32haftadan 35hafta kadar oluyor. 32+2 2044kg, 34+2 2740kg olmuştu, en son 37+2 Çarşamba kontrolm vardı. 3300kg 50cm olmuşuz. Bol bol kefir içtim yoğurt yedim, iki muz iki portakal sürekli yiyordum.
Rojbin1640 Ayse_35 portakal elma vazgecilmezim hergun mutlaka yiyorum kızda tuketiyorum yarından sonra kefir ve yoğurttan tuketirim teşekkür ederim canim Allah çocukların sana bağışlasın saglik sıhhat versin inşallah Allah razı olsun