Naz_izmir Kızlar doğumdan sonra kullanmak için ped mi koydunuz çantanıza biri hasta bezi koyuyolar altına sezeryandan sonra dedi ne alacağımı bilemedim
Mertcikannesi Naz_izmir depend kilot aldım ben. E bebek yada buyük marketlerde eczanelerde var. Bak istersen internetten
Zuhalkorkmaz2205 Naz_izmir depend çok işe yarıyomuş arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla hastane de onu kullanırım. Eve gelince de normal ped kullanırım
gonulcelen Naz_izmir hem depent aldım hem orkid ama depent daha kolay olabilir çamaşır kirlendiği zman çıkarmak giymek zor olabilir depenti kenarından yırtıp atıyormuşsun eve gelince orkide döneriz herhalde
Mertcikannesi mucizemizibekliyoruzz canım üzerinde beden yazıyor. Ben orta beden aldım çünkü karnım minik ve 6 kilo aldım. Ama genelde büyük boy alıyor hamişler. Alırken üzerine bak olur mu? En iyisi depend dediler sende al canım
gonulcelen mucizemizibekliyoruzz üstünde kilo aralıgı var bnde henüz hiç kilo almadığım için orta beden aldım sanırım ya da medium açıp bakamadım ama olur herhalde.
mucizemizibekliyoruzz Mertcikannesi erken doğum riskim var o yüzden evden çıkamıyorum. E bebekte gördüm internetten sipariş vercem ama ordada bişey yazmıyor. Şuanda 75 kiloyum muhtemelen 80-85 ile doğuma girerim. Boyumda 1.78 sizce büyük beden mi alsam?
Kcansu mucizemizibekliyoruzz ben 72 ile dun dogum yaptim buyuk boy aldim. Sezeryandi buyuk boy olmasi benim icin daha rahat oldu
Aminem mucizemizibekliyoruzz buyuk beden alin. Zayif birine s beden kucuk olmus ve sikmis. Ki ben zayif oldugum halde buyuk beden dusunuyorum rahat etmek icin kullananda oyle onermisti
bebisimbenmmm mucizemizibekliyoruzz canim seninle ayni kilodayız ben büyük boy aldim be baktim anca olur yani sende oyle al bence
Duamm Zuhalkorkmaz2205 ya benim valizim küçük biraz aslında büyükte kıyafetler çok yer kapladı sanırım depantı 5 tane koydum paket büyük oldugu için yetermi acaba 5tane
Naz_izmir Tamam sağolun kızlar migros ta da var o kilottan şimdi migrosta gördüm haberiniz olsun ped de aldım
Harunnisa Naz_izmir sezeryandan sonra ben hasta bezi baglamislardi ama ogün cikartip ped takmistim ben benim kanamam azdi ama kisiden ksiiye degisiyor depend herkes oneriyor
Mertcikannesi mucizemizibekliyoruzz bence de büyük beden alsan iyi olur canım. Allah kolay doğum nasip etsin😘