deletedmom213 Limpid Ben şuan 3 kullanıorm vajinadan. Dr um pazartesi 2 e indir dedi. Sonraki hafta bir sadece gece dedi. Öyle biraz gidelim duruma göre 3 ya da duruma göre kesicez dedi. Adım adım yani
Limpid deletedmom213 bana da bu sekılde syledı.. komple bırakınca tekrarlarmı kanamam dıye korkuyorum kac haftalık bebegınız ?
mucizem61 ben 5 buçuk haftalık kanama geçirdim özgünden beri sabah aksam 200mg kullanıyorum şuan da 26 haftaligim hala kullanıyorum doktorum 32 haftaya kadar kullandiracagiz dedi önceden de iki kez düşüğüm vardı tedbir amaçlı biraz da dedi bide inanirmisiniz onu içince rahatlıyorum bisey olmicak diyorum rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza almayı nasio etsin insallah
Limpid mucizem61 bnde tedırgınım ama uzun süre kullanmanın acaba Zararı varmıdr vücuda 😬 kanamalar hepimiZi korkutmus
deletedmom213 Limpid 7+6 Sizin? Bnm dr eger agrı hissedersen 1i 2 , 2i 3 yapabilirsn dedi. Üç aydan sonra hormonlar düşüomş ya. Normal seviyeye indgmzde bnce bişe olmaz İi düşünlm İçin raat etckse zararu yokmş Dr a sor tüm hamillk kullan
mucizem61 Limpid zararı yok faydası var dedi doktorum ama bilemicem bende vallahi insallah bi sıkıntı çıkmaz allahın izniyle rahimi kalinlastiriyormus sağlıkla kucağımiza aliriz insallah evlatlarimizi
deletedmom6295 Limpid aabah akşam 100mglık birer tablet içiyordum. kanamanın kesildiğinden emin olup bıraktırdı doktorum. çok şükür kanama olmadı sonra
Patito__ Limpid anladim hanimefendi dr bna bole bole dedi dememissiniz de kendiniz birakacak gbi yazmissiniz onu da belirtseydiniz dr bole dedi bu sekil yapan varmi diye cvbida ona gore yazardim yine de rica ederim.