1919 Çok korkuyorum ben sancı. Yok ve suni sancı vericekler bugün yarın ve ben ödüm kopuyor çünkü suni sancı çok korkunç muş ben açılma sancı hiç bişey yok bende tek kelime sezeryana girmeyi düşünüyorum tabi panik atak geçirrim die bebeği tehlikeye atmak istemiyorum ne düşünüyorsun uz
Tugceelanaz 1919 Sunı sancı normal sancı gibi öylede böyle kaçışı yok yani niye bu kadar sunı sancı doğum yapcakları korkutuyorlar anlamıyorum. Hakkında hangi doğum şekli en hayırlısıysa o olsun inşallah yeter ki bebeğin sağlıklı olsun 🤲🏻🥰
eso14 1919 şöyle hamile kadınları ölüm varmış gibi korkutmalarından o kadar sıkıldım ki…… bulduğum yerde öldüresim geliyor. Canım benim bu kadar kafanda büyütme. Yavaş yavaş veriyorlar suniyi ve adet sancısının bir tık üstünü düşün. Ablamda böyle doğum yaptı açılması az ilerliyor diye bayılıp yerlere yatmadı. Sorduğumda nasıl bir sancı neye benziyor diye adet sancısının bir tık üstü dedi. Derin derin nefes alıcaksın sancın geldiğinde İnan hafifliyormuş. Korkutma kendini. Ama bebeğin nasıl sağlıkla kucağına gelicekse sezeryan yada normal öyle olsun inşallah. Sen bebeğinle kavuşacağın ilk anı düşünüp hayal et ❤️
Glhnss 1919 2 doğumda da suni sancı ile yaptım canım normal sancı nasıl bilmem hiç ama asla zorlamadı beni bazı insanlar çok abartıyor bence takılma her lafa
Ceylin680 1919 kız niye korkunç olsun hiç adet sancısı çekmedin mi bir iki tık üstü olur zaten şiddeti artınca bebek doğmuş oluyor.duani et içini ferah tut birşey olmaz inşallah kendini serbest bırak stres olma
1919 Glhnss suan hafif sancı gelio beş dk ada bir bıçak kesini gibi gelio gidio bakalım sabah çıkarmıyım 😂
1919 Ceylin680 evet çekdim adet sancısı öyleyse eğer çok da kötü değildir ben sadece Altan çok yırtılmam olur die ne bilim her türlüsü de kötü ilk ya belki ondan bukadar endişem ama hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi
Aynur47 1919 Bende 39+1 bende çok korkuyorum ilk doğum olacak doğum yaparsan suni sanci alırsan bizide bilgilendir mutlaka :((
Ballisinsen 1919 dur korkma ben bebegimi 40+6 da dogurdum. Ve cok korkuyordum. Suni verin artik yıldım hastanede yatmaktan dedim doktor suni verdi yarim saat bile surmedi bebegim elimdeydi. Suni sanci iyi birsey hemen acilman oluyor 1.2 dakika icinde doguryosun. Bitti gitti.
1919 Ballisinsen Vala bende ne sancı ne açılma hiç bişey yok çatı genişliğde çok önemli bu arada çok çabuk açılman oluyor ve uzun sürmüyor
CerenAli Ben 40+5 im 1 cm açılma var gibi dedi doktor evdeyiz bekliyoruz 😅 bakalım . Sana suni sancı vereceğim dedi Doktorum . Normal olmasını çok istiyorum ama nasip olursa tabi inşh hayırlısı İle biran önce doğsun inşh 🙏🏻