22lavantam Daha erken denilmesine tamam’ım ama uğursuzluk vs bu tarz şeylere inanmıyorum ben 🤷🏻♀️ Haram değil bişey değil yani
aylinnntrhn 22lavantam bence bişey olur belki sonra üzülmeyelim diye diyorlar ama Herşey Allahtan gelir bunun bilincinde olup alıyoruz sonuçta🙄 ben her bişey aldığımda Allah kullandırmayı nasip etsin diyorum 🙏🏻
22lavantam aylinnntrhn o zaman diyebilirler hani kızım daha erken biraz daha bekleyin gibisinden. Ama şimdi yani allah korusun bebeğe bişey olsa erken alışveriş mi olcak bunun sebebi.. Zaten daha ne alınabilir ki 5 aylıkken ya en fazla anne baba görünce heyecandan iki Üç parça kıyafet yani. Millet evlenmeden çeyizine alıyo bebek kıyafetlerini 😂
22lavantam aylinnntrhn ben daha 3 aylığım annemi zor tutuyorum bişey almasın diye 😂 ama bunu yapmamın tek sebebi daha çok erken yani 6-7 ayda alırım felan diyorum
aylinnntrhn Denzk ben büyük parçalarla başladım valla biz de biliriz son anda herseyi almayı ama bu ekonomiyle seçe seçe alıyoruz nerde indirim varsa 🫣🤦🏻♀️
gmzdtp Buna uğursuzluk diyen anaların, kızları doğduğunda, 20 yıl önceden çeyiz hazırlamaya başlaması? 😅🙈🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Denzk aylinnntrhn aynen öyle e bebekte indirim varken şubat ayında her gün bişey aldım. Hala o kadar eksik var ki. 1 ayda hepsini almaya kalksak kaç tl gidecek eskiden doğmamış çocuğa don biçilmez diye bir laf varmış ama şimdi ki ekonomiye uygun değil sanırım bu söz 😅
Serapcemre aylinnntrhn ben bunlara inanmıyorm ama 30u devirip alayım dedim öyle de yapmıştm şimdi hamileym üç tulum alcam 30dan sonra alıcağım yüne
nmtock41 aylinnntrhn 23. haftadan sonra kıyafetlerini tamamladım valla ilk defa duyuyorum öyle bişey uydurmuş olabilir mi :)))
Ezgii0 aylinnntrhn Biz 30 haftalığız. Kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi yerleşti. Odamız hazır 🌸 bi tek miniğim eksik 💕 Bence ne kadar erken o kadar iyi ağırlaşmadan bitsin her şey. Tek bir sorun var sürekli odasına girmek orda durmak istiyorum😀