Melekk8 Kızlar illa kasık ağrısı yaşamamız mı lazım hiç yaşamadan hamile kalan var mı ya da birinci gebeliğimde şu belirtiyi yaşadım ama ikinci gebeliğimde yaşamadım diyen var mı ???
Kumsallina95 Melekk8 ilkinde gecikme göğüs hasasiyeti vardı ikincide hicbisey olmadan 1 buçuk aylık hamile olduğumu ogrenmistim şimdi çok şükür 1 aylık kucağımda ❤️
Ba_momss Melekk8 sıfır belirti ile kızım şu an 6 aylık her gören ay sen neden midem bulaniyo demiyosun ay sen hiç hamile gibi değilsin falan diyodu 🤣tüp bebek le kızım oldu ama hiç belirim yoktu 😍
Eceozdemir Melekk8 ilk hafta kasik agrisi sonrasında 4 aya kadar aşırı derece mide bulantısı cektim kızımda şimdi tekrar gebelik istiyorum umarım olursa mide bulantısı yaşamam çok kötüydü cidden😇
filtrekahve Melekk8 İlk hamileliğimde mide bulantısı vardı ve bazı yiyeceklerden tiksiniyodum ilk 3 4 ay bulantı kusma yaşadım. İkincisinde belirti yoktu ve bulantı vs yaşamadım.
caglaolmeZ Villanelle benim de tüp bebek 2 buçuk aylık bende de hiç bişey yok sadece göğüs hassasiyeti vardı oda bugün hafifledi korkuyorum sürekli doktora gitmek istiyorum
Aselyusra Villanelle yanlış alamazsanız tüp bebek kaç paraya mal oldu acaba size? Maddi olarak bazen hazırlanmak gerekebilir bilmek istedim
Sumoz Benimde adet ağrısı oluyordu çantamda pedlerle gezdim bi hafta, sonra baş dönmesi yaşadım iki üç kere. O hafta kan testi verdim gebe olduğumu öğrendim
Mervekrmn @Melekk8 hıc bı belırtı yasamadan tesaduf eserı ıcımden test alıp yapmak gectı oyle ogrendım hamılelıgımı 😊
Ba_momss Melekk8 aynen oyle tek zorluğu sadece yatamiyodum son günlerde bide yaz hamileliği olmasıydı kızım için süper şu an ekipman hazır yaz gelmesini sokağa firlamayi bekliyoruz 🤣
-MinikveAnnesi- Melekk8 adet belirtileri vardı ek olarak biraz sırt ağrısı vardı ve karnım daha fazla ağrıyordu annem anladı zaten bu belirtileri duyunca 😂
-MinikveAnnesi- Melekk8 uyku hali bende hep oldugu icin farkedemedim 😂 ama biraz is yapsam sırtım ayrılıyormuş gibi ağrıyordu
Cerensultan Melekk8 suan kafayı yiyorum resmen kızımda der olmadım bekledim 4 5 gün test yaptım çift çizgi çıktı beta 4299 çıktı lakin şuan adet gecikmem var 5 gün olmadığım gün test yaptım çift çizgi çıktı sonra ertesi gün test yaptım negatif çıktı sonra kan verdim 1.20 çıktı şuan adet oldum dedim lakin iki üç damla kan geldi 2 den beri normalde dolardı bel kaşık ve yumurtada agirilarim var bende ne olduğunu bilmiyorum her gebelik her çocuk farklı bence