Kbrbrhnn Kızlar ya Diyarbakır’da elbise kiralayan bir yer var mı, ya da şöyle uygun bir fiyata elbise veya güzel bir kıyafet bulabileceğim bir yer var mı 🙁 Anı kalsın diye birkaç pozluk hamilelik fotoğrafı çektirmek istiyorum
Gnysrp Kbrbrhnn çekim yapan yerde var ha onu istemiyorsanız Dicle kentte iki tane abiyeci var kiralık . Kaynımun düğün için bakmaya gitmiştim çok güzel hamile çekimi için kullanacağınız elbiseler de vardı
Dilan27 Kbrbrhnn yanlış hatırlamıyorsam diclekentte bı yer vardı Mezopotamya galiba adı eski mado varya ordan dünya kavşağına doğru ilerliyorsunuz sağ tarafta kalıyor.gecen sene vardı hâlâ duruyor mu bilmem 😀
Deletedmom_110 Canım çekim yapan yerler zaten kıyafet de veriyorlar istediğin kıyafeti seçebiliyorsun
Kbrbrhnn Deletedmom_110 Buranın yabancısıyım açıkçası canım, o yüzden nerde ne var bilmiyorum inan ki. Önerdiğin bir yer var mı acaba
Kbrbrhnn Gnysrp Hadi yaa, isimleri neydi acaba, gidip bakayım müsait bir zamanda. Bir de çekim için önerdiğiniz bir yer varsa onu da paylaşabilir misiniz benimle? Ona göre iki tarafla da görüşeyim duruma göre
Gnysrp Gnysrp diclekentte eski madodan sonra sağ yolda devam ederseniz en az iki üç tane bulursunuz. Ben victoriaya gitmiştim halk bankası karşısında insgramda da var sayfası. Çekim için deniz evin irdem ve ebrupekkolay ve slakaplan var sayfaları var insgramda
Deletedmom_110 Kbrbrhnn İstanbul da yaşıyorum orayla alakam yok ama hamile çekimi yapan yerler kıyafeti de karşılıyor diye biliyorum ama istersen dolapta bulabilirsin Instagram da da var 2. El kıyafet satan bir sayfa hamile çekiminde kullanılan kıyafetler satıyor iki saat giyeceğim elbise için dünya para vermezdim şahsen fiyatı da uygun oluyor dediğim yerlere bak istersen işin bittikten sonra geri satarsin
Kbrbrhnn Deletedmom_110 Hmm bir bakayım bakalım dolaba falan. Ben de tek seferlik için o kadar para vermek istemiyorum
CansuMasal27 @Kbrbrhnn Deniz evin İrdem diye bir bebek fotoğrafçısı var çekimi orda yaparsanız hamile elbisesi veriyor annelere yani elbise ondan oluyor