Kubradvc 11,12,13 Martta 3 gün sadece peçeteye silince lekelenmem oldu o günden beride kasıklarım da titreme hissi gibi birsey oluyor reglmin gecikmede 5.günü neden öyle bir his olabilir ki acaba
Sumiire Kubradvc test yaptın mı 5 gün gecmiş ümit vermek istemem ama hamileliğimde benimde oluyodu ilk zamanlarında
Kubradvc Sumiire gecikmede 3 gün olunca yaptım hem kaset hem erken gebelik çıkmadı tek çizgi çıktı yarın kadın doğuma kontrole gidicem bakalım
Kubradvc Anneoluyorummmm yaptım gecikmede 3 gun olunca hem kaset hem erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif yanı
Kubradvc Deletedmom7373700 yaa ne güzel hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben birdaha test yapmak istemedim yarın kadın doğuma kontrole gidicem çünkü varsa da yoksa da yarın orda belli olur
Deletedmom7373700 Kubradvc amin canım darısı sana inşallah 🙏🏻 Ama biraz bekle bence sen bilirsin tabi beklemekte çok zor çünkü ama ben erken gitmişim mesela keseyi göremedim kanda yükselmeyi takip edecek doktor dış gebelikte olabilir dedi o beklemekten daha çok strese sokuyor insanı
Kubradvc Deletedmom7373700 ya ben rutin kontrol içinde gidicem kist vs varmi yok mu diye bir tek bebek icin gitmicem bakalım