Mervyss Ses geçirgenliğin iyi dedi bu ne demek kızlar bu arada biz doktorlar için ultrasonda iyi bir şey bu dedi herkeste olmuyormuş 😇 Kızlar sizce nedir Doktorumuz çok erken ama kız %80 dedi 🥰🙈 https://imgyukle.com/i/ElabrG
Sibel31 Mervyss banada 13 haftada aynı şeyi dedi 2 hafta sonda gittiğimde net erkek dedi şok olduk kendinizi hazırlmayın şok çok kötü oluyor🥶
Mervyss hykryz doktor %80 kız ama çok erken netleşmez şu an üç çizgi var dedi 🙈 ben de öyle hissediyorum canımm ve çok hareketliydi erkek çocuk erken hareketlenir derler durmuyordu yerinde
hykryz Mervyss kaç haftalık şuan en net 20 haftalık belli oluyor bide başka bir doktora da gözükün onunda görüşünü alın ben şuan 7+3 ilerde öyle.yapicam 2 Doktora sorucam cinsiyet için ☺
Mervyss hykryz 11+6 ya giriyoruz yarın itibariyle bakalım ne diyecek 😇. Mantıklı aslında canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da 🥰🥰🥰
Mervyss Sibel31 valla dediğin gibi canım kesin değil dedi ama kız deyince insan bi duruyor hayallere dalıyor 😇 dediğin gibi daha zamanı var