yigitaslaninannesi_ Hanımlar selam Beylikdüzü medilfe da sezeryan doğum yaptınız mı yapanlar memnun kaldınız mı
afifem yigitaslaninannesi_ bende oraya gidiyorum ve çok merak ediyorum umarim geri dönüsleri paylaşırlar
teachersrn yigitaslaninannesi_ 4 yıl önce orda doğum yaptım memnun kalmadım, doktorum iyiydi aslında ama hastaneyi sevemedim bir türlü
Feyebyusmuh yigitaslaninannesi_ bende oraya gidiyorum nisanın 29na gün aldık doğuma doğum ucreti 3850 tl dendi o zamana kadar zam gelmesse
yigitaslaninannesi_ yagmurrrra ben de ona gidiyorum ben de memnunum bakalım salı günü nasip olursa sezeryan olacak inşallah olumlu güzel geçer 🥰
yigitaslaninannesi_ Feyebyusmuh ben de 29 marta aldım sezeryan olacak aynı fiyat dendi inşallah olumlu geçer ☺️
Zeynepasi yigitaslaninannesi_ Bende kızımın doğumunu orada yaptım sezeryan ile Ali bey yapmisti ameliyatımi cok da memnun kalmıştım hic bir sorun yasamadik hemşireler de ilgiliydi simdi 2.cocuguma hamileyim bende zeynep hanıma gidiyorum insallah bunuda orada yapacagiz